Akinek van hozzá gyomra, szavazzon ezekre. Lehet választani, szabadon, demokrácia van. Összeállt a szemkilövetés ellen tiltakozók pártja (Jobbik) a szemkilövetőkkel (DK). Összeálltak a románpártiak (Momentum) a cigicsempészekkel (MSZP). Ez az igazi moslék. Nácik, antiszemiták, valamint poszt és / vagy neomarxisták gyülekezete. Egy csürhe az egész. Valakinek népszerű, mert “mindegycsakneaZorbánlegyen!”, meg “kellmárafrisslevegő”, mondják a szavazóik. Agyhalál. Tavaly októberben úgy “felszabadították” a városokat, mint régen a szovjetek a náciktól Magyarországot. Jól felszabadultunk, igaz? Változott a világ politikája, itthon is változtak a nácik, beöltöztek komcsinak: van rá egy átöltöző szoba a Terror házában, még régi felvételek is vannak. Most ugyanez történt. Aztán jönnek majd 22′-ben, és a “felszabadítjuk Magyarországot” szlogennel. Ezt ismerjük. A városokat annyira felszabadították, hogy a várban pl. 270%-os lakbér emelés volt.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Megszólalt a gyűlöletet fröcsögő keresztény oldal.
NKF
A"NagyÖsszefogás"=Nagy Összefosás!Már évek óta választásra készülnek.
2026-tól készülni fognak,2030-ra.Szorgalmasak,szó se róla.
Kookas
@durbincs: te még nem tudod hogy a momentum az a mai fiatal demokraták szövetsége!!!
solidedge
Ez a moslék a felcsúti disznónak a torkán fog akadni.
namihami
Aranyos, amikor éppen az orbáni sajtó beszél ""átöltözésről"". Pedig nem is kellene olyan távoli célt kitűzni, rögtön ott lenne az orruk előtt az Imádottjuk, aki már minden volt, csak akasztott ember nem. És ez (bár a fidesz-brosúrákban már nem szerepelhet), de, és ezért utálják az internetet, mert az bizony nem felejt. Nem kevés munkába kerül a Füstös kanyarjainak követése, de tanulságos olvasmány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.