Megalázó – Kizavarták Alföldi Róbertet egy pékségből, ezért,- írja ezzel a szánalmas címmel a cikkét a Blikk. A Jászai Mari-díjas színész  buzerátor, felháborodottan számolt be a vele történtekről. A közszereplők élete olykor nem csak fény és csillogás. Erre számtalan példát láthattunk már az elmúlt években, ám ezúttal a magyar színházi szakma egyik legnagyobb neve, Alföldi …

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

surdilloFUJT
@durbincs: SZAROSFAROK MEGINT ELHÁNYTA MAGÁT,MERT NAGYOT NYALT A VEZÍR MARHAPACALOS VALAGÁBÓL!!!Idióta fidessnyalonc napihülye köcsög!!!Leszálltál a svábhegyi beteg szamárcsődör himbilimbijéről,te agymosott agyrágott csicska???Majd az erdélyi barnamedve meghág,te magyarok szégyene!!!
karma1
@surdilloFUJT: Aaaa' dehogy! Most kapta a lebaszast egyenesen fo"nitol, akinek kibujt a seggebol egy lelegzetvetelnyi idore, mert sokaig nem posztolt sehova se - hat azer olyan jol nem megy am a futyi$$nek, hogy fizesse az ilyen betegagyu pondrokat, es azok ne teljesitsenek?! Minden cikkhez - amiket o kuldott be, kb. fel evre visszamenoen mindenhova odabaszta azt a par szot, amit le tud irni egy papirrol.
Masra ugyse kepes...:o))) Engem szorakoztat, mert neki ezzel dolgoznia kell - en meg pont leszarom az igyekezetet.
Nem kell neki valaszolni, ott uti meg a guta! Mehet vissza segget nyalni egy kaposztas-hagymasbab- palesz kombo utan a fonoke seggebe, es lehet, hogy mar nem birja...:o)))) Mar csak a ctrlCctrlV-vel tud egy mondattal manipulalni. Hat idejut minden diktator seggeve'ge, amikor mar a fo"ninek is kifele all a rudja. ...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.