Rossz tanácsadó a telihas. Amikor telihassal értekezünk a szegénységről.     Tisztázzuk az alapokat. Gyurcsány Ferenc egy zsidóktól lopott villában lakik. Ezt hívják Apró villának. A mai napig onnan osztja az észt népének.    A legutóbb, Magyarország szegényeire hivatkozva 2500 forintos

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Ezt bizony csak Novák Katalin übereli. Drága dzsekiben törölt ablakot egy popsikendővel
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
Ezt bizony csak Novák Katalin übereli. Drága dzsekiben törölt ablakot egy popsikendővel
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Takakarodj már a hurka anyádra te mínusz IQ-val rendelkező faszkalap román bélsár!
silber13
@durbincs: kuss román ingyenélő tolvaj buzeráns!
silber13
@durbincs: kuss román ingyenélő tolvaj buzeráns!
silber13
@durbincs: kuss román ingyenélő tolvaj buzeráns!
silber13
@durbincs: kuss román ingyenélő tolvaj buzeráns!
kokopelli
@solidedge: Igazi magyar reflexek!
-Papa! Láttad a szomszédot a új pólójában? Honnan van ezeknek annyi pénzük?Nem szeretném a rendőrséget itt látni!
-Mama,mi is most vettünk egy autót!
-Az más!!!
namihami
A ""Feri"", mint egy magyar párt milliárdos vezetője, 25 ezres pólóban főz. A ""Viki"", mint Magyarország miniszterelnöke, egyben egy 700.000 forintos bankbetét ""boldog"" tulajdonosa, egy trottyos nadrágban és egy kihízott zakóban jelenik meg és fényképezkedik nemzetközi tárgyaláson.
Ezzel kapcsolatban egy mindenfos.hu nevű izének csupán a Gyurcsány pólója a szemetszúró. A Viki eleganciája felett lazán elsiklott.
Lehet, hogy a Gyurcsánynak nincs olcsóbb pólója és ebben főz, de ellentétben a Vikivel, neki nem volt gondja a nemzetközi megjelenések alkalmában a pacuha megjelenésével. Aminek némi blickfangot ad az a tény is, hogy egy állam vezetője nem kényszerül a megjelenéséhez szükséges ruhadarabokat sajátzsebből fedezni. Arra bizony állami keret van. Ami persze nem mindig találkozik az igénnyel is.
kokopelli
Mint a nyuszi esete a két rókafiúval és a sapkával! (A Hofi-tól)
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@durbincs: Hé geczi, nincs is ott a neved, magadra ismertél(Dec 27. 18.32)Hogy töltsd tele anyádat!
nezelodo
Ez a durbi alighanem fedett komcsi provokátor, mert mindig sikerül neki a mi maffiafőnökünk viselt dolgait másokkal kimondatnia, hosszú listákat citáltatva a tolvajlásokról.
NKF
Mindegyik tele van volt KISZ-titkárokkal,besúgókkal buzikkal ,pedofilokkal,szarháziakkal!
Hülyítenek minket!Fletó testvér szerintem pszihopata.Őt még soha senki nem
választotta meg!Szerintem,nem is fogják.Klárikája jópofizik,kevés.Csak nem a Korda
Gyuri bácsit másolja?
nezelodo
@NKF: Igazad van, ellentétben a min. elnökünkkel, akit sorozatban minden választáson a saját falujában egyfolytában egyéni képviselővé választottak! Vagy mégsem?
Gondolom ezért nincs igény a nemzetbiztonsági átvilágításukra sem. Igaz én szívesen látnék e nem jelentéktelen kérdésről egy érdemi Nemzeti Konzultációt! Egye fene, emelkedjünk felül ezen, csak kis hazánk sorsát ne két pszichopata kakaskodása határozná meg!
kereső
@NKF: @nezelodo: Mit jelent az, hogy soha senki nem választotta meg? Tudomásom szerint a miniszterelnököt nem közvetlenül választjuk, hanem a szabályok szerint a győztes párt jelöli-és a parlament választja meg. Ilyen alapon orbánt sem választotta soha senki. Orbán is csak pártlistáról jutott a parlamentbe -bár ő még a 90-es években indult egyénileg is, eredménytelenül-, mint Gyurcsány. Ezt a hülye fideSS szöveget, a sok-sok, akik helyett orbán gondolkodik, az meg még el is hiszi, meg terjeszti.
kereső
Az "apró- villa"- szeretnék arról is olvasni, hogy a másik pápai az, akinek az apja szochazás.kitüntetett, az is egy ilyen villában nőtt fel Pápán. Egy a nyilasok által elkobzott zsidó családéban. A család most is ott lakik.
Eladott Ország
Boldog István a vadhajtásokat szereti olvasni mi meg Boldog István bírósági jegyzőkönyveit
Ez a fidesz valódi arca
- két rendbeli felbujtóként elkövetett hivatali vesztegetés
- két rendbeli felbujtóként elkövetett vesztegetés elfogadása
- és két rendbeli felbujtóként követve versenyt korlátozó megállapodás közbeszerzési eljárásban
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/116207850_165358748439071_3401228180513486279_o.jpg?_nc_cat=108&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=dzl-dEsd6iIAX9p01iN&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=cc990abf7263934818861f99012f6f2e&oe=5FF06258
nezelodo
@durbincs: Ennyire mellre szívtad, hogy a dakotát soha senki nem választotta meg egyéni képviselőnek, még a saját falujában sem, ahol annyira "népszerű"? Szavazz rá, mind a hat benned lakó ökröcskével együtt, plusz a Nárciszkutya...
terlasz
Azért legyünk őszinték, ez mégsem a pelenkás kislány milliós hacukáinak vagy pl. Rogán Gucci táskájának kategóriája. Gy-on lévő márkát az átlag dolgozó embereknek találták ki, akik megengedik maguknak ezt a "luxust". Persze, most nem O. közmunkásaira gondolok. Égés ez a cikk az írójára nézve!
nezelodo
@durbincs: Látom nem nagyon kell nagyon törni magad, hogy hasonlíts a félkegyelmű példaképedre, megy ez a született adottságod révén is. A fantáziád is megrekedt az inasiskola tanítójának a szintjén, és lapos mint a tehénszar, amelyből vétettél.
Sámannus
Ígen a pohos miden karácsonykor egy hajnalban lopott disznót vág le. Annyival tudjuk ezt alátámasztani, hogy megtakarítás egy szál se, Tehát ezt csak és kizárólag lopta, nincs lacafaca. Hogyan is tehetné ezt másképpen , csak a lopáshoz ért.
Sámannus
@durbincs: A pohos örökölte a családja szakmáját. Lop csal hazudik.Te meg felnyalod amit ideokádsz.
CsipkeRózsa
Ezt a lapot először 2020. DECEMBER 27.-én olvashattuk. Nem évült el?
nezelodo
@kereső: Egyéni országgyűlési képviselőséget sosem tudott szűkebb pátriájában szerezni, max. listán kerülhetett be a parlamentbe. Na ennyit a hatalmas népszerűégéről, saját falujában és környékén.
gina
Rohadt fidesz és firkászai,, a fidesz 11 éve lop csal arról kussol a cikk, mocskos provokáció,,@durbincs:
gina
@durbincs: Tünj már a francba te nulla, itt próbálkozol??? nejed nem tudod kielégiteni a 2 mm es bütyköddel, és itt élvezkedsz a beteges szövegeddel??? menj ki a sarokra és fizess, talán ott próbálkozz .. nagyon gyenge vagy te szegény,, imádjuk az ilyen analfabétékat... csak a fidesz csürhék beszélgetnek talán veled mert szeretik az agyilag visszamaradott embereket...Ne erőlködj te szegény.
simmering73
@durbincs: Meg fog baszni a guta, te bányakeccós köcsög.
kokopelli
@durbincs: Igen kis "Qurbincs! Az anyukád sem mosakodott meg,és én egy lehányt női imitátornak még egy
"bélást" sem adok! Szép nem lesz az anyud,de legalább nem bűzlik úgy mint Orbán főnököd trágyadombja!
Beszélj vele a tisztálkodásról! Jó? Legalább minden másnap, ,pl."karácsony" és "új év" másnapján tegye azt!
Jó? Ne a kis "durbinccsal" játsz egész nap,hanem tedd renbe az irományaidat! Van időd a szerkesztésben!
kokopelli
aha! az igazi durbincs jobb volt! (;-)))... "potoná"... Ende der Durchsage!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.