Amerika zöld utat adott Kijevnek a magyarellenesség terén? Ritkán tapasztalható magyarellenes hang olvasható ki abból az írásból, amit az amerikai fenntartású ukrán Szabadság Rádió tudósítója megengedett magának a vasárnap megjelent kárpátaljai évértékelő elemzésében. Olekszandr Havros ungvári író, újságíró a karpat.in.ua magyar nyelvű hírportál szerint arra jutott az idei év magyar vonatkozású kárpátaljai történéseivel kapcsolatban, hogy Kijevnek törvényileg kellene korlátoznia a kárpátaljai magyarok nemzetiségi jogait, mert a magyarok, lévén törvénytisztelő állampolgárok, mindent a saját hasznukra fordítanak, ami nincs a törvényekben szabályozva. Soviniszta jogkorlátozásnak ágyaz meg az írás? Konklúzióként a szerző azt indítványozza: „Ukrajnának törvényileg kellene korlátoznia a lehetséges provokációk terét”, hogy ne fordulhasson elő a szürteihez hasonló kázus, amikor a helyi önkormányzat képviselői elénekelték a magyar himnuszt. Kommentár: egy korlátozó lépés az utóbbi...

Forrás: pannonhirnok.com
Feltöltő: orfeusz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Itt az eredménye a kinti ""igazmagyarság"" pénzzel és egyéb nagymagyar ideológiával való tömésének.
Deklarálták, hogy nem ismerik el a kettős állampolgárságot, de a Füstinek kellenek a megvett voksok, ezért dafke megadta és megadja nekik. És amikor ezt az egyébként ottélőknél (innen csak a pénzt felvevők) zokon veszik, akkor még a hazai vezetésnek nagy a pofája.
Az se lenne meglepő, ha 2022-ben a választás napján lezárnák a határt és az ide irányuló postaforgalmat komoly ellenőrzés alá vennék. Amivel egyetemben a választást megelőző 2-3 hónapban a határon átkelőket is komoly ellenőrzésnek vetnék alá, hogy a postai (már ez a csalás melegágya) szavazatokat ne hozhassák át. És ehhez, természetesen járuljanak a megfelelő büntető szankciók is.
Gazella
Meghuzták a vészféket! Nem fogják engedni, hogy a narancs bagázs beleszóljon az ukrán belügyekbe!!
Vissza nyalt a fagyi dagadék!
Nyírfa
A múlt század első felében volt egy idióta kormányunk, amely hadat üzent Amerikának is. Csak ne váljon rendszerré, hogy százévenként előbukkan egy háborús retorikával nyomuló senkiházi társaság, amely hatalomra jutva elefántként tör-zúz a porcelánboltban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.