A botmixeres bejelentést tett. Beoltatja magát. Ő ahhoz a baloldalhoz, a libernyák oldalhoz tartozik, akik naponta támadnak mindent, amit a kormány csinál. Nem baj, ha az jó, amit épp tesznek, támadni kell. Támadják ezért a járvány elleni védekezést, de még az oltást is. Az a céljuk, hogy minél kevesebb ember oltassa be magát, tehát ne legyen sikeres a kormány védekezése. És erre most itt van, bejelentést tesz. Beoltatja magát.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Vajon mekkora lökést adott ennek a hírnek a bejelentéséhez a december 23.-ai ablakpucolás közhírré tétele. Ami hasonló célt szolgált, csak ez még a vírusmegelőzéshez is besegíthet.
nezelodo
@durbincs: Baszki, ragályos a mániás depresszió? Hát ha egymásba ér a farkatok a szektában, nem csoda, hogy fertőződtök.
csipetke
@nezelodo: 21:33 Ez nem mániás depis, csak szimplán idióta. Ráadásul ilyen alantas nyomorult módon keresi a kenyerét,hogy a fidesznek trollkodik. Most le lehet égve,mert ma igen aktív.Biztos hozzászólásonként kapja a lóvét,mert elírogat magában is,ha nincs hozzászóló
namihami
@csipetke: Bocs, de miért olvasod el? Főként, miért válaszolsz is? Egyszerűen---levegő. Hidd el, hogy jobban bosszantja.
nezelodo
@csipetke: Fel tud pörögni rendesen, amikor megszivatják, bár lehet, hogy élvezi is... Nagy a NER állatkertje, szerencsére nálunk már eltakarították őket.
csak úgy....
@Shikari: abban biztos lehetsz,hogy nem fideszes propagandával! :)
az csak rád hat..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.