Nagyon unatkozik a bolgár nő. Mióta Feri kiszökött a karanténból, és kerítéseknek dőlő, tántorgó élményeit osztja meg egyre szűkülő közönségének, addig Feriné magányában a kerti meggyfa alatt osztja az észt május idusán. Mondandó (Európai Egyesült

(Forrás: mindenszo.hu, durbincs által)

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Lehet, hogy a Dobrev azért mer kamerák elé állni és megszólalni, mert nincs tele a feje kék-zöld foltokkal. Hiányoznak róla a férje és az ő szentséges ökle és lába révén szerzett ""családi szeretet"" nyomai. Az igazi keresztény, fehér és hetero magyar úr akár ezúton, akár egy komondor segítsége révén képes az asszony iránti tiszteletét és megbecsülését hosszantartó, szines foltokkal és az ezzel járó orvosi kezelésekkel demonstrálni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@csak húgy...: aki @surdilloFUJT: aki @Szeparepa2: mert magát ? meg ezt a bérköcsögöt kéne szivárványosra verni ?
durbincs
Azt meg ? ugy nézki mint egy túlhajtott Takaritonnő ?vagy mint @Dr.Doktorovics trinitron dr.: aki @Szeparepa2: aki @luiz: ?
mégállnekem
Gratulálok ehhez a színvonalas cikkhez! A jobboldalról a karaktergyilkolás az egyetlen fegyverük Dobrev ellen. A vicc az egészben, hogy pont úgy felmosná Orbánnal a padlót, mint valamikor Gyurcsány Ferenc! Neki nem kell papír, hogy arról olvassa mondandóját, mint ahogyan kell a kis pockosnak! A "részeges" Gyurcsány ellen sem mer még egyszer kiállni, mert még Ő is "tátongósan" is szarrá alázná...
durbincs
@Szeparepa2: aki @CsipkeRózsa: aki @sgl: az 50IQ-s vén hülye ? ponty mint maguk lent a bányába ? csak ez villába ?
durbincs
@Yoda69: aki @Szeparepa2: aki @CsipkeRózsa: aki @sgl: az 1 50IQ-s vén hülye ? Azt meddig lehet még esni ? mint @silber13: A Diannás temetődozerőlő ?
durbincs
@szaboria1: Mert ez nem bányasztori ? 150 Nickes 1Ip-ről ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.