Súlyos a helyzet Amerikában.

Agyonlőtték az egyik Trump-párti tüntetőt, miután berontottak a washingtoni Capitoliumba

Trump-hívek ostromolták meg a törvényhozás épületét Washingtonban – írtuk meg korábban. Az elnökválasztást követő évben mindig ezen a napon hitelesíti közös ülésen a szenátus és a képviselőház a választás eredményét.

A feldühödött tüntetők azt követően rontottak be a Capitoliumba, hogy Donald Trump azzal tüzelte őket: soha nem fogja elismerni vereségét. Később, fiával együtt arra kérte a tüntetőket, hogy tartsák tiszteletben a rendőrséget – de ebben a tweetben is a választási csalást emlegette inkább:

Az Index szerint a CNN és a Sky News is arról ír, hogy a Capitolium épületébe betört Donald Trump-párti tüntetők közül lelőttek egy nőt, akit kritikus állapotban szállítottak kórházba. A hírt a rendőrség is megerősítette. Később azt közölték: a nő meghalt.

A CNN úgy tudja, több rendfenntartó is megsérült az összetűzésekben, legalább egyet közülük kórházba is szállítottak.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@verőce21: Az bezzeg tetszett neked a mikor a szellemileg roggyant vezéred a bukott választása után a haza nem lehet ellenzékben-t ugatta.Igaz 20IQ-s fidesz csicska?Mehetsz te is a gyagyás durbincs,meg a gyagyás ómió mellé,gyagyás verőce21.Milyen szép volt amikor felgyújtottátok a pesti utcákat,úgy "békésen".
Szóval ti vagytok gyagyások a szar emberek.Hatalomban loptok,bukás után randaliroztok,gyújtogattok
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Láttunk má mi "feldühödött tüntetőket" fél éves előkészítő edzések után rárontani egy kormányra 2006-ban. Mára a szervezők a híradóban az orosz szöveg alá orosz felirattal hazudhatnak a magyar tv-ben. ...Magyar szöveg, az meg mi?...
karma1
Pontatlan mar a cim is: egy trump-parti tunteto lott mellbe egy not, aki azota mar belehalt a tamadasba - szoval mi van ezzel a spontaneitassal?
Egy ilyen narcisztikus majom sohasem fog lemondani magatol - ezt csak kiloni lehet... Remelem, valaki megteszi - nagy szivesseget tenne a szetplasztikazott felesegenek... Es nem mellekesen az amerikaiaknak is
karma1
Most neztem a BBC deli hireit, es abban mondjak, hogy egy tunteto not lottek mellbe. Belehalt. Vagyis az ujsaghir igaz: tuntetot lottek le - viszont ezt az egeszet kizarolag trump hatarozott fellepese allithatna le - o viszont orul marhara a kaosznak. Hat eddig is eleg nagy g.ci volt - de ezzel megkoronazza a tweeteleses 4 eves uralmat.
csak úgy....
@karma1: még jó,hogy tisztáztad a sok magyar angol tudósnak a helyzetet! ,szóval hülyegerekek ! a tamppisták lövöldöznek kétségbe esésük közepette! közben trampli skóciában golfozik..
karma1
@csak úgy...: Nem hinnem, hogy most eppen Skociaban golfozna, mert hogy oda most Nicola Sturgeon nem nagyon enged be senkit sem, meg az amerikai elnokot sem, a covidra hivatkozva...:o)))))) Azert emlekezz ra, hogy amikor orbanek ellenzekben voltak, akkor a gyujtogatas, robbantgatas, maffiafonokok egymas kozti, utcan torteno leszamolasa mindennapos dolog volt! Ahogy 98-ban megvalasztottak a puhost, egycsapasra megszuntek ezek a cselekmenyek.
Hat, ahogy most elnezem a BBC kepeit, elegge patthelyzet van. Ha trump egy kicsit is nem lenne benne ebben a dologban, akkor mar reg leallitotta volna a "hiveit"...De nem teszi - elvezi a kaoszt. Pont akkora kaoszt szeret, mint amekkora a fejeben van (nagyot)
luiz
@karma1: Ja, a büdös kurva anyját a orbánnak ahogy miniszter lett azonnal megszűntek a maffia leszámolások, meg már őket se akarták valahogy minden nap felrobbantani
karma1
@luiz: Ez pont igy volt! Amikor meg megrendezte a kvota elleni nepszavazast, 2016 oktober3-an, akkor 2-an a Terez koruton egy rossz vegrehajtot bizott meg az allitolagos "terrorcselekmennyel", robbantassal - nem is hallasz mostanaban arrol a szerencsetlen fiatalemberrol. Az utolso cikk, ami ezzel kapcsolatban megjelent, az a fiu edesapjanak a ketsegbeesett kialtasa volt, hogy a mentalisan problemas gyereket "valakik" megkornyekeztek es felhasznaltak ennek a tettnek a vegrehajtasara! Ez az esemeny azt lett volna hivatott bebizonyitani, hogy nalunk is vannak terrorcselekmenyek (mert azok a kurva migransok az Istennek se akartak semmilyen terrorcselekmenyt, robbantast vegrehajtani!), ezert nem kell az 1294 fos kvota a magyaroknak. (Amirol a tobbi 27 orszaggal egyutt siman alairta a megegyezest Brusszelben. Szoval vizet predikalm bort meg paleszt vedel)
Gazella
@csak úgy...: nem golfozik Skóciában!! Nem engedik be az országba!
lampa laz
Ez alapján elképzeltem 2022 tavaszát nálunk...
verőce21
@karma1: @csak úgy...: Milyen mély gyűlölet, beteg lélek, szaremberség kell hozzá, hogy drukkoljatok a liberálkommunisták sikereinek!

Ketten együtt kitesztek nagyjából úgy 55-60 iq-t.
kulabombaafityiszre
@verőce21: Az bezzeg tetszett neked a mikor a szellemileg roggyant vezéred a bukott választása után a haza nem lehet ellenzékben-t ugatta.Igaz 20IQ-s fidesz csicska?Mehetsz te is a gyagyás durbincs,meg a gyagyás ómió mellé,gyagyás verőce21.Milyen szép volt amikor felgyújtottátok a pesti utcákat,úgy "békésen".
Szóval ti vagytok gyagyások a szar emberek.Hatalomban loptok,bukás után randaliroztok,gyújtogattok
simmering73
A békésen sétálgató, levegőző csürhe. Itt nem lesznek olyan puhányok a rendőrök mint máshol. Itt nem gumilövedék van a stukkerekben.
Jozefina
@lampa laz: talán nem véletlen a hirtelen fellángolt fegyverkezés!!!??? De van olyan is, hogy parancsmegtagadás és át is lehet állni adott esetben a másik oldalra!!!
csipetke
Az eddig is világos volt,hogy trump nem normális. De hogy az embereket ennyire fel tudta csesztetni,hogy ilyen elmebeteg dolgot tegyenek?!Vajon itt '22-ben mire számíthatunk?
Aki Én
@verőce IQ 21: És ahhoz milyen embernek kell lenni, hogy egy volt besúgó, KISZ titkár, Sorosista, hazaáruló ge-ci- sikereinek drukkoljon valaki? Mindezt a többségi akarattal szemben?
verőce21
@kulabombaafityiszre: A mai napi gonoszságod megvolt neked is. @Aki Én:
karma1
@csipetke: Nehogy azt hidd, hogy Amerikaban nincsenek alulmuvelt, mindenre kaphato emberek. A trump ugyanazt a populista poloitikat csinalja, mint a majom orban! Es ahogy trump is retteg a szamonkerestol, ugyanugy fog rettegni orban is. Illetve mar retteg is, kulonben nem halmozna hulyeseget hulyesegre.
Az emberek allati boldogok, hogyha olyan szoveget hallanak a vezetoiktol, mint amit szeretnenek hallani, amelyik meseben ok lehetnek a kiralyok, meg a kiralylanyok - csak eppen azt nem veszik figyelembe, hogy ez mindig is csak mese marad, sosem lesz belole valosag. (Foleg, hogy a mese megvalositasara szolgalo penzt folyamatosan lopjak, kamionszam.)
ómió
"Jogállamban" mi mást tehetnének!?
kokopelli
@Horizont: Az USA a "korlátlan lehetőségek országa" volt!... Azután jött a Trampli,és
...az USA a "korlátolt lehetetlenségek országa" lett!... igaz,hogy sokkal rövidebb idő alatt!.. (:-()

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.