Barack Obama volt amerikai elnök közleményben értékelte a helyzetet. Az amerikai nemzet szégyenének nevezte Capitolium ostromát.

Barack Obama: ez szégyen

Arról ír, hogy az erőszak nem érhetett senkit meglepetésként, mert Donald Trump két hónapja hazugságokkal hergeli az embereket, és a teljesen szabályos elnökválasztás eredményét nem hajlandó elfogadni – írja a 444.hu.

Cikk- és címlapkép: MTI/EPA/Erik S. Lesser

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
A szégyen a gigacsalásotok volt, Pubi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@gina: A valósággal találkozván mindig kiömlik belőled a "bolsevik tartalom", fajgyökér efftársnő!? Bayer szerint az a szar! Szerintem, nem téved!
ómió
@Horizont: Ennyire nemtetsző efftársiasságodnak, hogy annak nevezlek benneteket, amik vagytok?? Tetü bolsiknak!? És, hogy nem "árnyalom", nem írom körül, nem púderozom? Nem hazudom mocsok egótokat másnak? Az ilyen "szolgáltatásokat", bolsi idiótája, az efftársaidtól várjad! Ha meg nullát és egy szánalmas bolsi picsát szeretnél látni, kukkantsál a tükörbe!
kereső
@ómió: Az "ERE-SZMP"=fideSS hazudik? Nahát, mit meg nem ér az ember??
ómió
@kereső: Hazudd rá, tetüfi! Abban "otthon vagy", bolsiék gennygóca! De, amikor az Internacionálétokat énekled a bolsi tetüfajtáddal együtt, akkor lesz a "leghitelesebb"! Húzzál bele!
kereső
@ómió: szoftverfrissités!!! Csak ezt tudom ajánlani habonycsicska.
ómió
@kereső: Akkor hajtsad végre magadnak, bolsicsicska! Ne másnak ajánlgasd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.