Az NBC News információi szerint Donald Trump kitiltotta a Fehér Házból alelnöke, Mike Pence kabinetfőnökét, Marc Shortot – írja a 444.hu.

Elképesztő, mi mehet most a Fehér Házban: Trump kitiltotta alelnöke kabinetfőnökét

Short korábban a Fehér Ház jogi osztályát is vezette Trump elnöksége alatt, míg az utóbbi időben Pence legfontosabb embere volt, és ő felelt az elektori szavazatokkal kapcsolatos ügyekért.

Trump és Pence között azután romlott meg végleg a viszony, hogy az elnök hiába próbálta meg rávenni alelnökét, hogy ne fogadja el a választás eredményét, de Pence szerint az alkotmány értelmében nem volt lehetősége.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/EPA/Pool/Kevin Dietsch

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Látszik, hogy ilyen hatalommániás zakkant elnöke még nem volt Amerikának, aki ilyen botrányosan nem tudja elfogadni, hogy vesztett, és aki úgy viselkedik, mint egy elszabadult hajóágyú.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Amerikát gyűlölők most tapsikolnak...nehéz lehet az idegen országokban állomásozó(harcoló)katonáknak emelt fővel járni-kelni...de a gazdasági konkurencia is ugrásra kész..
Mindezt a világ ura(?) miatt..
Jozefina
Törvénytelenség elkövetésére akarja kényszeríteni beosztottait!!! Akkor ki a felbújtó és törvénytelen???!!!
Nessy
Látszik, hogy ilyen hatalommániás zakkant elnöke még nem volt Amerikának, aki ilyen botrányosan nem tudja elfogadni, hogy vesztett, és aki úgy viselkedik, mint egy elszabadult hajóágyú.
Yoda69
@jesz: Miert is? Azért mert egy elmebeteg fasz próbálkozást a demokrácia felszámolására megakadalyoztak az amerikaiak? Szerintem még pont az ellenkezője amit irsz, buszkenek kell lenniük hazajukra, hogy egy ilyen pojacat mint trump sikerult jol seggberugni.
A gazdasági vonalat majd meglátjuk a tőzsde nyitás után, de szerintem ez nem lesz hatással, mert a tüntetésnek vége, és Biden az USA új elnöke most már h8vatalosan is.
Pálinkás Pál
orbán is így fog vergődni...gondoljatok bele...Biden az elnök...Merkel nyanya év végén nyugger lesz...Putyin cárnak meg értéktelenné vált...szomorú kilátások fidesznyikek..
karma1
@Jozefina: Sajnos, hivatalosan meg trump az elnok. Amig Biden fel nem eskuszik (kb. 21-e korul), addig minden elnoki rendeletet trump hoz meg, ill. ir ala. Az, hogy a demokracia mukodik, es Pence-nel nem mentek el otthonrol, az mutatja, hogy egy ilyen pojacat is ki lehet vagni a tronrol.Hat trump is fosik a felelossegrevonastol, es neki egesz biztosan lesz benne resze, mert ott nem poltpetya a fougyesz
Pálinkás Pál
@sgl: ez igaz...ez nem ellenzék,hanem meleg húgy..
nezelodo
Hüha, alighanem megerőltetem magam, és megnézem a közszolgálati kanális híreit, kiváncsi vagyok, hogyan ünneplik ez a becsavarodott pszichopatát, a hazai sorstársai?
Klubtag
Ez a kényszerzubbonyra érett trump legalább annyit ártott Amerika tekintélyének, mint orbán az elmúlt 10 év alatt Magyarországénak...csakhogy az amerikaiak tűrésküszöbe remélhetőleg a helyén van, főleg látván az eseményeket...a magyaroké már bizonyítottan nem egészséges...ismervén hogyan próbálják magyarázgatni, ill. beállítani pl. a 2006-os "békés tüntetés"-t, ahol csak ártatlan, keresztényi áldozatok szenvedtek el atrocitást...röhej...és még nincs vége, készülni kell a 2022-es - a keresztény-polgári jobboldal köntösébe bújt diktatúra reagálására - a választási vereség tekintetében.
A világ ugyanis új irányba halad - a tisztesség, az emberi tartás, a gondolkodás, a tudás már nem erény, csakis az érdekelvű igazodás...undorítóan hanyatlik az emberiség...lsd: Putyin, Trump, Erdogan, Lukasenko, Orbán, stb...és milliós követői, akik azt hiszik a számosságuk egyben minőséget is jelent...
kereső
Ez is valami? Magyarországon nem, nem az elnök,a köztársasági, hanem az országház elnöke tiltott ki választott képviselőt a törvényhozás házából.
kereső
@kereső: Nem olvastam sehol sem, még a magát "függetlennek" tartó sajtóban sem, hogy az akkor "elképesztő lett volna".
kereső
@sgl: Hagyd már békén az ellenzéket!!!
jesz
bréking:...elfogató parancsot adtak ki Trump kézrekerítésére...

baszki ilyen világban élünk...most már Soros sincs egyedül, ő ellen is van érvényes elfogató parancs...
namihami
Csak van valahol egy megfelelő, a grazihoz hasonló profilú intézmény, egy ilyen, A Mi Orbánunkhoz hasonló barom részére.
lemming
"Verhofstadt a Capitolium ostromáról: Halljátok Orbánék hallgatását?" /24.hu/
karma1
@namihami: 17.01-re: Nem, Kedves, trump nem elmegyogyintezetbe fog menni, hanem nagyon kinez neki egy hazaarulasi per, es 4 ember halalaert is felelos most mar. Ha le tudott volna mondani a hatalomrol, visszamehetett volna uzletembernek - lett volna meg nehany nagyon kellemetlen meghallgatasa az FBI es a CIA reszerol, de valoszinu, hagytak volna valami kis penzbuntetessel elhuzni a kozeletbol.
De most tul messzire ment: igazolhato a felkeszulese, uszitasa erre a cselekmenyre (vegig dokumentalhato, ha mashonnan nem, akkor a Twitterrol, Facebook-rol) - ezert magara vonta meg a republikanusok jo reszenek is a gyuloletet.
A diktatorok, hatalomra vagyo politikusoknak mar csak ez lesz a sorsa - normalis helyeken.
Magyarorszagon orban ki fogja maganak jarni Grazban a kulon lakosztalyt, hogy ne kelljen boribe vonulnia. Ha addig a nep nem koncolja fol, es nem jut ceausescu sorsara
kokopelli
@Szeparepa2: Már kicsit régebben láttam egy ami. filmet (lefordítva) a Trump életéről! Biztos igaz volt,mert senki sem
akarta (az USA-ban sem) letiltani! Ennek a filmnek az ismeretében már jelöltnek sem szabadott volna ajánlani.A Reps.
csürhe azt hitte,hogy a hivatala észt is ad neki! Egy olyan embernek akinek már gyemekkora óta nincs rendben a pszi-
héje,annak biztos nem állhat jól az elnöki szerep ill. a szék sem!
namihami
@karma1: 23.50: Igen. Pont ezt az esetet vázoltam fel úgy a Trumplee. mint a Hellóröfi jövőjével kapcsolatban, amikor azt írtam le, hogy neki már nem a pénz (persze, az is jöhet), hanem a személyes szabadság a cél. Egy elvesztett választás esetén (lásd Trumplee) szabaddá válik a rendőri/bírósági eljárás, ami a biztos börtönhöz vezető kikövezett út, a megfelelő hátvédek híján. A TEK-nek is az a szerepe, hogy a pretoriánusok legalább addig fedezzék, amíg legalább a határt elérheti. És ezért semmi nem drága.
A Mi Istenünk ezért nem fogja békés (választási) úton kiengedni a hatalmat, mert tudja, hogy akkor szabad prédává válik. Ennek érdekében (szerintem) a polgárháború esélye is felmerülhet (lásd Capitolium). És a hátbadöfést nem az ellenzéktől fogja megkapni. Tisztában van a ""juliuscézári"" helyzetével. És tudja, hogy a ""barátai"" előbb fogják elárulni. Nem lesz pénz, elfogy a hűség.
A másik oldal már nem lesz realitás, de azért meg fognak próbálkozni némi törleszkedéssel. Nem a friss pénzekért, hanem a régi vagyon feledtetése érdekében. Legalább az maradhasson meg.
verőce21
A felkent, mindentudó, globalista baloldali megmondó, nem csak nagyon tudja, de mindig elő is írja, másoknak hogyan és mit kell gondolnia a világról...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.