Négy ember halálát követelte a tegnapi, Capitolium elleni támadás, de végül a kényszerű halasztást követően megtartották az elektori szavazatok hivatalos számlálását.

Hitelesítették Biden győzelmét, Trump békés hatalomátadást ígér
Fotó: Facebook/Joe Biden

A szenátus és a képviselőház hitelesítette Joe Biden győzelmét, és bár Trump azt üzente, békés körülmények között adja át a hatalmat január 20-án, továbbra is a választások elcsalását emlegette.

„Ez most a végét jelenti az elnöki történelem valaha volt legnagyszerűbb első ciklusának , de csak a kezdete annak a harcunknak, hogy ismét naggyá tegyük Amerikát”

- üzente egyik tanácsadója, Dan Scavino segítségével Trump, akit több közösségi platform is ideiglenesen letiltott.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Remélem perek százai indulnak ellene 20-a után!!! És azt is, hogy valahol vasra verik majd!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Peller Anikó: ...biztos nem gondolja! (;-))...utálhatja a gondolkodást! (;-))
bencemacska
@sgl: 14:09
Már - hivatalosan is - öt halott van, és a sérültek között több a súlyos!
Aki Én
@ómió: Még mindig itt tartasz, te bolsi ostoba? Már Trump emberei is sorra farolnak le, a családja több tagja elmebetegnek, bűnözőnek tartja mert vállalhatatlan az öreg, de te innen, orbán végbeléből ehhez is jobban értesz? Senki nem hozott bizonyítékot a csalásokra, de te ebbe már beleőrültél.
Viszont a határontúli ,,hullák" leszavaztak orbánra, de az nem hozott lázba, mert hazai.
...nehéz elképzelni, hogy te mitől lettél ekkora balfasz. Sokszor bántottak életedben? Családon belüli erőszak áldozata vagy? Nem mered felvállalni másságod, ez frusztrál? A bátyád az apád? A munkásőrség megszűnésébe bolondultál bele? Télen kilóg a lábad az ólból?
Hogy lehet valaki ennyire egysíkú, ostoba, bolsi fajankó?
kokopelli
@Peller Anikó: van egy olyan érzésem,hogy az "ómijó" határon túlról írogat!Olyan szavakat használ,amiken be lehet
durranni a röhögéstől! ...és nem szól neki a gazdija sem! (;-))
ómió
@Aki Én:Már leírtam neked, mint önmaga bolsiságát állandóan másrahazudni igyekvő bolsi kiselefántnak, hogy mik történtek ott "választás" címszó alatt tömegesen, amikre a "bírósági verdiktek" az "újraszámlálások" voltak! A rengeteg hamis, belopott, Trumptól meg kilopott szavazat viszont "bíróságilag rendben" volt és ugyanazt az "eredményt" is adta! Micsoda "meglepi"!Bizonyíték!? "Csak" a TV híradók anyagait kellett volna megtekinteni, de "bíróilag" arra se voltak képesek! Az, hogy 197 éves szavazója is volt Biden efftársnak, az rendben volt! De látom, ezt efftársilag a bolsi tetübandád - vagy csak elmeroggyantságod(?) -már Orbánra hazudná! Most meg már a tetü buzibolsi munkásőr létedet is rám hazudnád, latrinatöltelék efftárs?! Ha bolsi "lud", legyen kövér, bolsi aljadék!? Inkább szedáltasd magad! Addig se ömlik belőled "efftársi alapanyagod", a szar! Mi lényeged!
ómió
@Peller Anikó: Inkább kezeltesd az agyhiány szindrómádat, efftársnő! Vagy már visszafordíthatatlan?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.