Ujhelyi teljesen kiakadt, pedig nem követtünk el semmi különöset.     Pityu nagyon kiakadt, és Facebook-oldalán kiabál a tegnapi, szilveszteri cikkünk miatt.   Ez volt az:         Pityu! Tudod miért született ez a cikkecske?   Kíváncsiak voltunk arra, hogy amikor Novák Katalint náci féregnek nevezik, vagy felakasztásokról beszélgetnek ellenzékiek, de néha az …

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Fiúk. Van orvos a közelben? Durbincsnak annyi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Ez a Bede Zsolt a vadhajtások fideszes seggnyaló firkásza újabban abból él, hogy megmutatja a világnak, mekkora egy ostoba kretén. Lassan kinéz neki is egy kultur(h)ális államtitkári pozíció. Nagyon úgy fest, hogy talán a f@sz másik végére kerül ez a droid! Sietnie kell szegénynek, kevés ideje maradt a prezentációra. Esélyes hogy az orbitális túlsúlya és a koleszterinje pár éven belül elviszi ezt a nyomorult fidesz férget. Legyen nálad mindig vazelin is!
uploads.disquscdn.com/images/0c5e643f78354d1ff9398cb4300e98e3b655d163edb44e6d9daad70eb9423c8b.gif?w=600&h=268
silber13
@durbincs: ti?:-))))))))) Pdlór küldtétek
ti??? padlóra küldtétekUjhelyit??? Pont ti,,, meg a féleszű durbincs!:-)))))))))))))))))))))))

jelit,.
silber13
@durbincs: igu csk te buzi halfarok! azt sem tudod, miről van szó!!!:-))))))))))))))))))
namihami
Ez a vadparasztok.hu valóban ekkora egóval bír? Komolyan elhiszi magáról ez a fideszes se..nyalómédia (is), hogy azzal a kapacitással, ami azon az oldalon újságírói kvalitásban tapasztalható, azzal bárkit nemhogy padlóra küldene, de akár a bokájáig felérhet? Nem is írhat egy szint felett, mert akkor se a szerkesztőség, de főleg az olvasóközönség azonnal agygörcsben hunyna el. Úgy az íróik, mint az olvasóik a bébik számára gyártott, kiskádban is lapozgatható leporellók szintjére van beállítva. Képesség és értelem szempontjából ezek az írások azok, amik nekik még nem okoz zárlatot odafenn.
Ludmilla
ha ilyen biztos lenne a lottó ötös,minthogy ez megint egy hallal úszott be a fórumba,tuti lottóznék

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.