Zajlik a köztájékoztatás.-----Ahhoz képest, hogy a novemberi elnökválasztás után a magyar közszolgálati média sokáig nem volt hajlandó elismerni Joe Biden győzelmét, a szerdai ostromról már azzal a címmel számoltak be, hogy Káoszt hozott Biden elnöksége, miközben a még be sem iktatták. -----Az eseményeket egyébként hasonlóan tálalta a kormánymédia másik ékköve, az Origo is. ---- https://444.hu/2021/01/07/az-origo-megint-felallitott-egy-alternativ-valosagot-ezuttal-a-capitolium-megtamadasarol----

Forrás: 444.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Ez a 21. század legtanulságosabb esete.
Ugye az európai fertályban, de nem csak ott már csodaszámba megy ha egy ilyen kétes választáskor nem fütyülne be az egész világ hogy csalás történt...de itt bár ha nem is bizonyított de tudott dolog hogy megtörtént és a fütyülősök kussolnak mit tehénszar az avarban...és még mondja valaki hogy nincs demokrácia.
Sziszifusz
Csak így tovább ! Így kell megmutatni, hogyan kell a széllel szemben vizelni. Még az sem számít, hogy közben hugyos lesz a nadrágunk.
Nessy
Ez nálunk nem történhet meg. Nálunk már a választási törvény tartalmazza a levélszavazatok ellenőrizetlenségét, az 50% alatti eredmény 2/3 -nak minősítését, a kamupártok elszámolásának ellenőrizetlenségét, stb.. Ha meg még valami hiányzik, azt egy nap alatt beleírják a választás előtt! A lojális informatikai rendszer meg már hab a tortán.
namihami
A legszebb a dologban a ""közmédia"" kifejezés.
Mert ha---Közpénzből fizetett fideszmédia---lenne a cikk beharangozója, az fedi a tényt és való. De ez a közmédia, hát ez már tényleg lejáratott az eddig látottak, hallottak alapján. Ezen csak alig javít valamit a cikkben már korrektebbül használt módosítások sora. Egy hithű fideszes nemhogy nem jut el odáig, de a 444-et, mint bolsi/libsi/szoci/komcsi/sorosista/(tudnám még tovább is, de ennyi ugye már elég) médiumot úgyse fogja elolvasni. Neki ott van a KESMA, azt csinálják nekik. Abban benne van az ő tökéletes sorvezetőjük.
lemming
Számomra a közmédia most, ezzel ért le a legaljára.
Ez a normalitás vége.
Már mindent elborít a hazugság.
Ez a rengeteg hazugság mentálisan betegíti meg, gyengítik le, töri meg az embereket. Vagy teszi érzéketlenné őket, de ez is hová vezet végül? A lelketlenség, az érzéketlenség, a ridegség hová vezet végül?
Sámannus
Csalódniuk kellett, még túrórudi sem volt a hűtőben. Nem úgy mint a jobboldali stikliben 2006-ban. Tök ezek a barmok volta akkor is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.