A magyar közmédia Joe Biden elnökségét okolta a szerdai káoszért.

Ahhoz képest, hogy a novemberi elnökválasztás után a magyar közszolgálati média sokáig nem volt hajlandó elismerni Joe Biden győzelmét, a szerdai ostromról már azzal a címmel számoltak be, hogy Káoszt hozott Biden elnöksége, miközben még be sem iktatták – szúrta ki a 444. A híradóban elhangzott:

A világ legstabilabbnak tartott demokráciájának hatalmi központjában korábban elképzelhetetlennek gondolt jelenetek zajlottak le.

Forrás: 444

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Máris? Még nincs is hivatalban.
A főszerkesztő trehány volt és véletlenül előbb adta nyomdába a Lendvayból kapott cédulát. Jöhet a következő...(cikk is, főszerki is)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
@sgl: igaz. Én is néztem eleinte, de mikor Torgyán mondta, hogy 'mongyon le'!! Na onnan nem néztem.
kissé felnőttem
@sgl: és ezekből melyik áll rendelkezésre az ellenzéknek? ,lehet hogy 2 hónap és az itt irogatókat begyüjtik garancia erre ? nagy a valószerüsége. mert itt már semmi nem garantált .aakkor meg már ennyi sem lesz
csipetke
Vajon ' 22 után milyen nótát fúj majd a kézivezérléssel irányított (egyelőre) orbán-média?
Bidennek óriási bűne van, meg merte nyerni a választást a ripacs,elmeroggyant trump ellen. Az ilyen akarnok típusú fazonok,mint trump,soha nem nyugszanak bele a vereségbe, és mint itt is történt,feltüzelte azt a párszáz garázdát,akik csinálták a balhét. Itt pedig trump helyett Bident okolja a fidesz mocsármédiája. Bident még meg se választották,a mitugrász szíjjártó már beszólt neki,és most ismét csak Bident okolják trump idiotizmusáért. Aztán majd így akarnak felhőtlen kapcsolatot Amerikával?Érdekesen gondolkodik a fidesz-banda
solidedge
Álhír és rémhír terjesztés miatt az M1 összes dolgozóját ki kellene rúgni, vagy megbüntetni.
karma1
@sgl: Sajnos, @Horizont: allaspontjan vagyok en is - ebben a formaban az ellenzek a Parlamentben nem tehet tobbet, mint amit tesz - abban a pillanatban, ahogy a fidesznek - de foleg a taho hazmesternek - nem tetszik egy ellenzeki felszolalas, vagy kerdes, maris megvonja a szot, kikapcsolja a mikrofonjat, kizavarja ot a terembol, vagy embertelen meretu birsaggal sujtja. Nem hallottam az elmult tiz evben meg csak 100 forintos nagysagrendu buntetesrol sem, amit a hazmester rott ki volna egy fidesz-kdnp-s kepviselore, de Jakab Petert 4.4 millio forintra mar sikerult megbuntetni. Az ellenzek teszi a dolgat, es igenis, felkeszultek elegge, csak eppen a nekik jaro minimalis megnyilatkozast sem teszik lehetove sem a Parlamentben, sem a fidesz birtokolta mediakban.Az ellenzeknek nincsen mediafelulete, penze, es sok kisebb ellenzeki partnak nincsen videki megjelenese sem. Gyanitom, hogy orban a videkre kiterjesztett kampanypropagandajaba kozel sem fog annyi penzt beleolni, mint amennyit itt most meghirdetett, hanem inkabb felhasznalja a milliardokkal kitomott papsagot, egyhazakat a szoszekrol valo dorgedelmes kampanyra (amikor a pap nagyon jol ismeri a fe'lgyagya's demenciasokbol allo gyulekezetet, akiket a Paradicsombol valo kiuzetessel eleg, ha megfenyeget, es akkor ezek a szerencsetlenek tutira erre a karikalabu don padrera fognak szavazni, FELELEMBOL. Mert egyikuknek se jut el az agyaig, hogy a szavazofulke maganyaban oda huzhatja be az X-et, ahova akarja, hiszen lezart boritekot kell az urnaba csusztatni. (Ezek a felelemben tartott nyugdijasok sohasem neznek bele a sajat bugyellarisukba? Nem latjak, hogy tok ures?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.