Harry herceg felesége nem felelt meg az egyik alapkövetelménynek.

Szomorú! Meghan hercegné bukta a brit állampolgárságot

Fotó: Tolga AKMEN / AFP

Nagyon úgy tűnik, hogy Meghan Markle nem kapja meg a brit állampolgárságot, mert a szabályok kikötik, hogy az állampolgárságot igénylő személynek minimum három évet Nagy-Britanniában kell élnie. 

Harry herceg és Meghan Markle színésznő 2016-ban egy vakrandin találkoztak először, másfél évvel később a brit herceg pedig eljegyezte a kanadai színésznőt. A pár 2019. májusában házasodott össze, majd a brit királyi családdal szakító pár 2020 márciusában először Kanadába, onnan pedig az Egyesült Államokba költözött. 

Így aztán a minimum három év sehogy nem jön ki, ezért bukhatja a brit állampolgárságot Meghan hercegné.

(Telex)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Mi ebben a szomorú?? Meg sem érdemli!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Mindegy is a csajnak, mert a brit gyarmatokon ma is a királynő a főnök...egyébként nem véletlen, hogy kibasszák angliából..aki tengelyt akaszt a királynővel, az ne csodálkozzon semmin...neki nincs kék vére, sem több száz éves családi múltja, ergo...nem tartozik közéjük, még akkor sem, ha egy herceg dugja...
lemming
Azután, hogy Anglia kiírta magát Európából, mert nem akar érdekközösséget vállalni vele "jóban-rosszban, gazdagságban-szegénységben, egészségben-betegségben, tisztelik és soha el nem hagyják egymást míg a halál el nem választ", már nem számít!
Nem Meghan Markle veszít ezen az ügyön folyamatosan, hanem az angol királyi család.
Egyszerűen azóta egy normális ember nem tud ezekre királyként tekinteni.
"Szarrágók" - asszem ez a legmegfelelőbb szó az angol "királyi" családra!

Egyébként az angol uralkodóház már régen veszített. Diána halálával.
Nem mindenki tudja, de mindenki érzi, hogy az bérgyilkosság volt. Ha akkor nem, akkor majd máskor, máshogy került volna rá sor.
A királyi család, vagy a királyi családon belül valakik kiadták rá a kilövési engedélyt, mert túl messzire ment a szókimondásával, az emberségével.
Ez nyilvánvaló!
namihami
@jesz: Az eddigi tevékenysége és viselkedése alapján vajon mire számított?
Amikor egy ilyen családba valaki bekerül, annak azzal is tisztába kell lennie, hogy ez nem a faluvégi szatócs pereputtya. Ott, tetszik--nemtetszik, elvárások vannak. nem is akármekkorák és akármilyenek. Ez a hülye félcsoki komolyan azt hihette, hogy a Bözsi (és éppen ő) majd miatta fog megváltozni vagy megváltoztatni? Akkor ez hülyébb, mint a mi büdöshalunk. (ami azért már egy teljesítmány)
Emlékezzünk a Lédidire, aki mégse egy harmadrangú film statisztája volt, de még az is kevés volt. Az a nő a köznéphez képest magasabb udvari etikettben nőtt fel és mégse kellett az udvarnak. Tény, hogy a Fülöpke is félreqrt, de ő is--egál. Akkor ez a félcsoki a kevésnél is kevesebb lehetett. Biztos vagyok benne, hogy csak a család bosszantása volt a cél, amikor az a macskajancsi egyáltalán elvette.
Jozefina
Mi ebben a szomorú?? Meg sem érdemli!!!
Borsó
Bukni azt lehet, amit akar, amiért küzd valaki, aztán mégsem sikerül. Ez a nyomorult ész nélkül szaladt el onnan, amint kisajtolta belőlük a lehető legtöbb pénzt, nem nagyon érdekli, hogy nem kap állampolgárságot, és főleg nem szomorú.
Nyírfa
Szült egy gyermeket, aki mindenképpen tovább viszi a királyi vérvonalat, akkor is, ha az édesanyja csupán egy nagyra vágyó, amerikai színésznő a futottak még kategóriából. Oroszlán jegyű a hölgy, uralkodó típus, de, ha nincs meg a vezetéshez, irányításhoz, méltó és méltányos viselkedéshez szükséges intellektuális képessége, akkor nagyon csúnya dolgokra is vetemedhet, például felhasználhatja a gyermeket az egyéni céljai elérésére, és manipulálhatja a férjét, ami, véleményem szerint már meg is történt.

@namihami: Nincs az az ellenszenv, ami miatt le-félcsokiznám, többször is, ahogyan ez a kommentedben megjelenik, nyomatékosítva , milyen fontosnak tartod a fehér bőrszín meglétét. Az nem derül ki, hogy a libabőr csak a királyi család vonatkozásában jelent meg, vagy általában is, de, akár így, akár úgy: kár volt.
verőce21
Egy amerikai állampolgár sohasem akar európai lenni. Játék volt az egész Meghan részéről. Nagy szerencséje, hogy ez az éretlen zöldfülű fiú belészeretett, és oda hurcolja, ahová akarja.

Nekem van egy tippem, hogy a végén, majd valahol Afrikában a kenyérfákon guggolva állapodnak meg...
jesz
@namihami: hú...meglepően pontos az elemzésed..

szerintem
namihami
@Nyírfa: Tévedsz. A bőrszínt nem jellemzésként, pusztán egy emberi mentalitásként próbáltam jelezni. Ha elolvasod (nem kötelező) a kommentjeimet, amikben itt a cigányok (esetleges, még egyáltalán nem bizonyított) elítélésére írtak néhányan, akkor azt is olvashatod, hogy amíg az elkövető nem bizonyos, addig számomra sem biztos a cigány mivoltja.
És egy mentalitásra próbáltam volna célozni. Egy olyan nőére, aki azt hitte, hogy majd ő fogja sz@rni az Eiffel tornyot a királyi családban. Ahol már eleve nem fogadták, mert talán nem is akarták, befogadni. Ebben a miliőben nem az ego érvényesül, mert nem is teheti meg. És ha azt hitte, hogy évszázados etikettet fog tudni felrúgni, mert ő a Meghan, akkor komoly pofáraesésben volt/van/lesz része. És ez bizony a neveltetés hiánya (is).
Nyírfa
@namihami: Nem jellemzés, pusztán emberi mentalitás? Viccelsz? Faj, bőrszín szerint tipizálhatóak az emberi mentalitások? Másképpen nagyravágyó a fehér, a félcsoki , a tejcsoki, az étcsoki? Más mentalitással idióta a fehér, a kreol, a sárga, a barna, a fekete?
Mi a túró köze van a bőrszínnek ahhoz, hogy valaki nem illik valahová? Talán Obama nem volt méltó az elnöki pulpitusra? Mandelát akadályozta a neveltetése, vagy ő - kivétel erősíti a szabályt (ami még csak nem is igaz) - kapott annyit a szülői háztól, hogy lehessen egy álma?
Olvastál Tagoret, Ghandit? Hallottad élőben Setét Jenőt? Bogdán László az egyik legtisztességesebb ember volt, aki valaha a földön járt.
Hitler fehér volt, Mussolini fehér volt, Mengele fehér volt, Gulyás Gergely fehér, Bayer fehér...soroljam?

Ne ábrándíts már ki!
Gazella
Ki nem szarja le?! Ő rohant vissza USA-ba. Köszönje magának.
Gazella
@Gazella: először Kalifornia , onnan Usa-ba.
kissé felnőttem
Nem sokat veszit szerintem amúgy is fekete bárányként kezelték.:
kissé felnőttem
@Nyírfa: Mandelát a 26 év börtön hátráltatta.
Nyírfa
@kissé felnőttem: Igen. A fehérek börtöne.
Gazella
@kissé felnőttem: De nem is volt a palotába való!
Lepényleső
Milyen megrendült lehet,- s micsoda ósdi királyság az olyan ahol ezért nem módosítanak rendeletet?
namihami
@Nyírfa: Nem tudom eldönteni, hogy a hozzáállásomat nem akarod vagy nem tudod megérteni. Azt már leírtam, hogy a félcsoki (mint a többi jelző) nem azért a jellemzője, mert félnéger, hanem mert úgy viselkedik. Ennélfogva, ha ezt egy fehér teszi Ha a cikk főszereplője a Lédidi lett volna), akkor használhattam volna a hófehérke vagy a sápadtarcú jelzőt is. Nem rasszra, hanem emberi viselkedésre.
A többi marad az előző kommentem alapján. Nem nem tudott, nem akart beilleszkedni egy kasztba. Mindegy. Pedig ő törleszkedett oda. És ez vagy emberi gyengeség vagy a sajátmaga által vélt túlértékeltsége. Hiszen erről a nőtől eddig szinte semmi számottevőt nem lehetett hallani. A ""neve"" a férje révén lett.
Gazella
@kissé felnőttem: hogy a francba jön ide Mandela?,
El lehet gondolkodni hogy alapból nem való egy királyi udvarba , alpári viselkedéssel meghannak.
Nyírfa
@namihami: Nem fogod fel, hogy mit beszélsz. Csodálkozom, ezzel az attitűddel nálad még nem találkoztam, de jó pap holtig tanul, illetve "lakva" ismerjük meg egymást.
Szóval, ha neked egy ember "félcsokiként" viselkedik, az nekem echte rasszizmus. Sajnálom, hogy csalódnom kellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.