A Capitolium ostroma után újabb zavargásoktól tartanak Washingtonban. Donald Trump amerikai elnök hétfőn szükségállapotot rendelt el Washingtonban január 24-ig – közölte a Fehér Ház, miután a hatóságok biztonsági fenyegetésekre figyelmeztettek Joe Biden megválasztott elnök január 20-i beiktatása miatt. A rendelkezés lehetővé teszi az amerikai belbiztonsági minisztérium és a szövetségi katasztrófa-elhárítási ügynökség (Fema) számára, hogy szükség szerint összehangolják tevékenységüket a helyi rendvédelmi hatóságokkal.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@RonaGyuri: Nem tudom eldonteni, milyen lepes volt ez? Lehet, hogy trump meghatralt megis az ellenallas erejetol? Hiszen csak azt latja, (lathatja), hogy sikeresen feltuzelt egy oriasi tomeget, de mar nem tudja oket kezelni - igaz, az egesz uralkodasara ez volt jellemzo: mivel pocsek vezeto, keptelen atlatni, szervezni egy helyzetet, valsagkezeles aztan meg vegleg nuku - szoval lejatszotta sajat szerencsetlensege filmjet...
(Attol tart, hogy az iranyitatlan tomegek esetleg akkora balhet fognak csinalni, vagy esetleg meg is olik Bident, hogy ezt mar nem meri bevallalni?)
Hat tenyleg az lenne a legjobb, ha most elhuzna a Feher Hazbol, es ha a csocseleke most elkezd balhezni, akkor azokat mar eros fegyveres ellanallas fogadhatna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.