Baleset részesévé vált a Fradi csapatbusza: egy gyalogost sodort el a jármű. A klub közlése szerint az elsodort gyalogosnak a mentő kiérkezéséig a csapat orvosa segített. 

„Marbellán edzőtáborozó férfi labdarúgóink csapatbusza az Észtország elleni felkészülési mérkőzésről visszafelé menet Marbella belső városrészében baleset részese volt.

A stadionhoz közel csapatbuszunk a hátsó részével elsodort egy embert. Egy szűk, de két sávos utcában állt egy autó a parkoló kocsik mellett, elfoglalva a két sávból egyet.

Egy gyalogost sodort el a Fradi csapatbusza

A vezető oldali ajtajánál állt egy férfi, aki intett a sofőrünknek, hogy mehet a busz, elférnek. A busz lépésben elindult, majd amikor már majdnem teljesen elhaladt a gépkocsi és a férfi mellett, az illető váratlanul oldalra fordult, a válla nekinyomódott a busz oldalának, s a spanyol férfi a földre esett.

Azonnal megállt a buszunk, a mentő kiérkezéséig a Fradi csapatorvosa segített a férfinek. A történtekért minden felelősséget vállalunk.

A csapatbusz sofőrjét szondáztatták a rendőrök, ennek az eredménye negatív lett. A sérülést szenvedett férfit a mentők vitték el, neki természetesen mielőbbi jobbulást kívánunk, a kiérkező hozzátartozóktól a csapatmenedzserünk elkérte az elérhetőségét, hogy érdeklődhessünk az állapota felől” – írták a közleményben.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(fradi.hublikk.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Mi a f@szért mennek ki edzőtáborozni külföldre?? Nem jó a magyar mi?! Pff
surdilloFUJT
@Gazella: Nagyzási mánia,orbánnak kedveznek!!!
Gazella
@surdilloFUJT: Sajnos.. Ezt én is tudom ..dagadéknak mélyen a seggét ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.