Az Európai Néppárt EP-frakciója módosítaná a saját szabályzatát a Fidesz kizárása érdekében.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
De hiszen a fidesz is ezt csinálja, elég jó hatásfokkal! Vagy ez nem zavarja Gál Kinga fideszes képviselőt?
lemming
Senkiházi román és ukrán véglények (emberileg hulladékok) a mi pénzünkön nyomorítanak bennünket, nyomorítják Magyarországot Orbán megrendelésére, mert ők nem pofáznak vissza hasznos idiótaként.
Ez megalázó !!!
Eladott Ország
„Brüsszel/Strasbourg, 2016. október 25., kedd (MTI) – Új felügyeleti mechanizmus létrehozását kezdeményezte keddi plenáris ülésén az Európai Parlament (EP) annak biztosítása érdekében, hogy a tagállamok tiszteletben tartsák a demokrácia és a jogállamiság alapelveit." Gál Kinga hangsúlyozta, "amíg nincs a jogállamiság fogalmának egy objektív, konszenzussal elfogadott meghatározása, addig bármilyen jogállamisági mechanizmus, a most elfogadott is, az épp aktuális pártpolitikai játszmák részét fogja képezni, kettős mércék táptalaja marad«. Hozzátette, tapasztalata szerint »a jogállamiságért, emberi jogokért való aggodalom meglehetősen kettős mércével méretik, s napi politikai szándékok és erőviszonyok játékát képezi." Szerintem meg a határozat elfogadása azt jelzi, hogy – bár rohadt lassan – de az EP-nek is leesett, hogy mi nem tudunk, de nem is vagyunk hajlandóak késsel-villával enni, ellenben nagy örömmel szarunk az abrosz közepre és zsebre vágjuk az ezüst eszcájgot. Megunták. Ennyire nagyon egyszerű.
Csizmás Kond
@RonaGyuri: Gyuri, ő magyarabb mint te...
namihami
Ez van, ha a sz@r ugyan már ugyan majdnem a szátokig ért, de most ahelyett hogy tovább ültetek volna az eddigi nyugalomban a jó meleg anyagban, elkezdtetek ""szájerezni és dajcsozni"". És a massza most kezd elborítani benneteket. A többiek megunták a sumákot és már, kevés haver kivételével, nem akarnak a hónotok alá nyúlni.
Most kezditek felismerni és ezáltal lesztek igazán gondban.
RonaGyuri
@Csizmás Kond: neked ott Orbán alfelében! =))
kokopelli
...hogyan lehetne a "szellemi cserkész-kolbász" utódait "leszalámizni"? (;-))
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...aki eladta magát annak kuss.
lemming
Most látszik igazán, hogy egy ukrán vagy egy román, mennyire nem magya már!
Hamis eszményképként él bennük a magyarságuk - a mostanra már unokákban, dédunokákban, akik sosem éltek Magyarországon és a TV1-et nézik.

Magyar nótát énekelsz székely?
Magyarországon már senki nem énekel magyar nótát!
Le vagy maradva iszlamista jelképeket tartalmazó zászló előtt hajlongó álkeresztény álmagyar!
Ludmilla
Gál Kinga politizáljon román hazájában
Nessy
@Ludmilla: De lehet, hogy ott a kutyának sem kell.
Qqberci
Kezdjék a szalámizást Ocsmány Vigyor pöcsével!...
kissé felnőttem
akkor tutultál volna amikor elkezdték a sajtó kitakarítását a parlamentből. amikor mindent titkosítottak amikor orbán magára huzta pénzköltést a stadionokat meg a Paksot amikor ollózta a sajtót, tovább is van mondjam még ?repülöket vásárolt ? fegyverkezik? ki és mi indokolja ? vicces ám mert olyan a kedve az hol áll az ország a szegénység a nyugdijak az csak egy konzultációban sem merült fel ?kb még 20 oldalt tudnák ide . Belbiztonság ? csak belehabarodott a sososba meg a mitugrászokba meg a bankárkodásokba
az oktatás sehol a pedagogusbérek az orvosoké 3 évre elosztva a 13 havi 4 évre leosztva kabaré a 21 századbna, hát ez az? bizony.
Csizmás Kond
@Horizont: Hát ha neked ez a hétszentség akkor az a te bajod. Képzelődni lehet, szabad és kell is de az csak saját értelem.
Amit írtam azt be is tudom bizonyítani.
Csizmás Kond
@Horizont: Közel sem...csak te ezt értetted ki belőle...
csipetke
Csak a címre.- nincs nekünk olyan szerencsénk
Csizmás Kond
@Horizont: ...szerinted aki önmagát eladott országként reklámozza annak mennyit lehet adni a szavára ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: ..szerinted aki önmagát csizmás kondként reklámozza annak mennyit lehet adni a szavára ? :)
Sámannus
Tirátok már kis anyám már csak köpködni lehet, annyira kiutáltattátok magatokat onnan. nektek már csak a szégyenletes megaláztatás maradt viseljétek alázattal ez az egyetlen amit tehettek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.