Korábban átmentek Barack Obama házába a szükségüket elvégezni.

Az élet nagy dolgai: Trump lányának testőrei nem használhatták a házban lévő vécét

Ivanka Trump és Jared Kushner nem engedte, hogy a kirendelt biztonsági őreik használják a házukban található fürdőszobákat, ezért az őröket adó Secret Service kénytelen volt kibérelni erre a célra egy lakást – számolt be a Washington Postra hivatkozva a 24.hu.

A leköszönő elnök lánya és férje gyerekeikkel az elmúlt években egy 464 négyzetméteres, hat hálószobás és hat fürdőszobás washingtoni házban lakott, de a WaPo szerint a házaspár megtiltotta az őröknek, hogy a házban menjenek el vécére.

Emiatt a Secret Service tagjai kénytelenek voltak mobilvécét használni, vagy pedig a közelben lakó Barack Obama házában elvégezni a dolgukat, akit volt elnökként élete végéig szintén őrizet illet. Végül 2017 szeptemberében a biztonsági szolgálat úgy oldotta meg a dolgot, hogy kibéreltek egy alagsori lakást az egyik szomszédtól, amelyért aztán havonta 3000 dollárt fizettek – ez havi 885 ezer forint. A Fehér Ház cáfolta, hogy Trump és Kushner megtagadta a belépést az őröknek, de a Washington Post azt írta, hogy értesülésüket két, a házaspár védelmét ellátó őr is megerősítette.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: CHANDAN KHANNA / AFP

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ivanka Trump és Jared Kushner térítse meg a bérleti díjakat!!! Legyen már végre 20-a és agész trump familia menjen a hírek süllyeszőjébe!!!
Jozefina
Ivanka Trump és Jared Kushner térítse meg a bérleti díjakat!!! Legyen már végre 20-a és agész trump familia menjen a hírek süllyeszőjébe!!!
rokker33
@Gazella: mint az apja!Tőle tanulta a bunkó viselkedés!Kaptak sok pénzt, de többet veszítettek,hisz minden gyereke jellemtelen arrogáns bunkó lett.
ómió
Bezzeg Obama efftárs! Ő efftársiasan mindent megosztott velük!
balos
@ómió: Közöd?Netán beléd úritettek?
ómió
@balos: Veled ezt tették, bolsi fajgyökér!? És most rám kennéd? Tetübolsi vagy, nem vitás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.