Ivanka Trump és férje havi 3000 dollárért bérletek őreiknek illemhelyiséget.

Donald Trump lánya, Ivanka Trump és férje, Jared Kushner nem akarták, hogy az őket védő biztonságiak az ő vécéjüket használja, ezért a Fehér Ház az adófizetők pénzén havi háromezer dollárt, vagyis közel 890 ezer forintot költött egy közeli garzonlakásért, hogy az őrök oda járjanak pisilni – írj a 444 a Washington Post cikke alapján.

Ivanka Trumpék 465 négyzetméteres házában több mint hat fürdőszoba van, de az őröket egyikbe sem engedték be, ha pisilniük kellett, a másfél kilométerre lakó Mike Pence házába kellett menniük, vagy a közeli éttermekbe, ezért kellett egy hely, ahol az őrök el tudják végezni a dolgukat.

2017 szeptembere óta az őrök pisilésére több mint százezer dollárt költöttek el.

Forrás: 444

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa2
Csodálatos követendő példa a hasonszőrű náici hazaáruló parazita patkány kurváknak, hogy akár el lehet jutni first lady pozícióba is, ha jól nyalunk-szopunk-pucsítunk-öklözünk buzgón, lelkesen, nem finnyáskodva... Remélem figyelsz timiribike ott kint, résen vagy és amint ott a lehetőség, irgalmatlanul lecsapsz... utána még hasznodat is veheti végre először a nép, átjátszod USA-t a nyomorul pávapatkány viktátornak, és teljesülhet a vágya, ő lehet a világ ura... USA pedig HUSA lesz...
Rockxy
hát, ez hallatlan.
de főleg látatlan.
libellle
Tja ezt a keltésztaarcut nem kellene védeni.Feleljen azert amit a psychopat apjának tanácsolt sok pénzert. Mocskos senkik.
Bogatir
Nem fogok ledöbbenni. Kurvára nem érdekel az egész!!
jesz
..."2017 szeptembere óta az őrök pisilésére több mint százezer dollárt költöttek el."...

az amerikai adófizetők pénzéből...ezt hozzá kellene tenni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.