Hiszen nem vagyok kitiltva korrupciós ügyek miatt, mint a Fidesz-kormány számos tagja,- veri a taknyát Bandi a Facebookon.   „Gulyás Gergely szerint az USA-ban börtönben ülnék vagy még rosszabb. Ha kivételesen épp őszinte, pontosítana a miniszter úr, hogy mire gondolt? Hogy halott lennék? Amúgy, csak mondom, hogy Gulyás Gergely és köztem az a különbség, hogy engem …

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: tibim,te egy szellemi torzszülött..
nezelodo
@durbincs: Látod ez a fazon nagyon hasonlít a szobormászókra, csak ez nem hőbörög mint azok, hanem tényekkel hergeli a kisgömböcöt!. Ja meg ki sem tiltották az USA-ból, mint a fél fidesz kormányt.
Ja a Gallát is lested, amikor vetkőzött? Hej te kis huncut, neked már a Józsi nem is elég, amint a lába közé kapja a csatornacsövet! Irigyled talán a vízlevezetőt, vagy csak félsz a Szájerné asszonyság féltékenységétől?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.