Beismerő vallomásnak is beillő interjút adott a minap Dobrev Klára az ATV-nek. Gyurcsány Ferenc felesége elismerte: 2008–2009-ben a baloldali kormányok csak a bankokat és a gazdaságot mentették meg, az embereket nem.

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez megint egy olyan ""őszödi beszéd a la Fidesz"" volt. Ahogy azt már azóta is folyamatosan sulykolják a fideszes (ércsüüük???) hallgatóságnak. A gugyerákoknak a gugyeráki szinvonalon. Bonyolultabban nem is szabad, mert az már ""macsákicuka"" nekik.
Nem ezt és nem így mondta. A többi tényleg stimmel. Persze:: gondola.hu és ""értőközönsége"".
jesz
ki van zárva, hogy Dobrev ilyent mondott...mert ha igen, akkor Isten irgalmazzon a magyar népnek amíg ez képviselő...
mondjuk durbincs neve sokat javít a megítélésen..mert így minden világos...

(azt kevesen tudják, hogy Gyurcsány 2008-ban 8%-ot elvett az öregségi nyugdíjba menőktől, amit az akkori parlament simán megszavazott...senki nem lázadt felpedig sokba fájt ez több tízezer nyugdíjba menőnek...aki 2008 ban ment nyugdíjba, az habokra dolgozott 4 évet..a mai napig több millió forint, amit nem kapott meg miatta)...és ezek akarják az országot irányítani?...
Tudom, hogy nem fogják, de azért mégis...még az is felháborító, hogy álmodoznak róla..
solidedge
Ebből tanulva a Fidesznek az embereket kellett volna megmenteni, ők sem tették. Bagoly mondja...
teuton57
A problema az, hogy ide minden taho bunko betölthet barhonnan BARMIT, de ugyanazokra az oldalakra SEMMIT sem lehet beküldeni (vadbarmok, egyszosem, stb.)!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.