Németh Szilárd meghívta a katonsághoz Fegyőrt, a Momentum elnökét, hátha akkor férfi lesz belőle. Mi előre szólunk: nem lesz. Nem lesz ebből már semmi. Ahhoz ugyanis, hogy valaki katona lehessen, vannak bizonyos alapvető fizikai és mentális

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
@durbincs: na ne röhögtess...mert az a hájas disznó sziszi az katona alkat,mi?
nezelodo
Istenem, nem lehet pálya a katonaság ott, ahol nem terem babér a pocakos tábornokoknak! Akkor hogy festene ott a Németh Szilárd őkarcsusága, a legénységi étkezdébe a vacsorára feltálalt birkafejjel? Bár lehet, hogy enyhült már az alaki szigor, mert azt pletykálják az öregasszonyok a templom előtt, mise után, hogy a "Pufi Rambó" kapott ajándékba egy 150 centi magas tükröt, hogy táguljon a világlátása!
simmering73
@durbincs: A mentális problémáid miatt te is csak szopógép lehetsz, te román gyökér.
namihami
Ha az Orbán gyerek még a Sandhurst-öt is elvégezhette (fizettük neki), akkor szerintem a magyar hadseregbe, Rezsibuzik és hasonlók kivételével) szinte mindenki alkalmas lehet. Azt a Sandhurst-öt, ahol, elméletileg, nem a közkatonákat képezik. Na, akkor tekintsük át azt a ""némethi haderőt"" (amibe ő sokakat alkalmatlannak vél), aminek egy Orbángazsi a vezénylőaltábornoka. Biztos győztesek. Ha a Rezsibuzit, az Orbánapukát és kisfiát meglátja az ellen, az azonnal bele is hal---a RÖHÖGÉSbe.
Sámannus
Olyan harcos lesz ez is, mint a Horthy gyerek, akinek megvasalták páncéllal a gépét, hogy úgy állt fejjel a tajgába ahogy illik.
Ennek a ficsúrbak kipárnázták pénzzel a szamárlétrát, hogy olyan fakabátot varrjanak rá amilyentől még egy afrikai diktátornak is a sárga irigységtől dülledne a szeme.
Egy szó mint száz a fittyfaszban a böszmeség nagy erény, ha erőltetni akarták volna akkor lett volna tábornoki kiképzés sok helyen a világba. Az én családomból többen is voltak háborúban Európa szinte minden frontján. abban az iskolában azt hiszem az volt a legnagyobb kiképzési siker, amikor hazajöttek,.
Erről a potom 36 millióból kaphattak volna ők is rendes zsoldot, fegyvert , és ellátmányt. Ennek paradicsommadárnak, maximum az fog jutni ami a líbiai diktátornak jutott amikor beszorult a feje egy csatornába, és úgy húzták ki onnan, mint egy patkányt.
simmering73
@durbincs: Tahó faszom baszod anyád szopod apád. Kecsakebaszó román gyökér.
RonaGyuri
az lehet, hogy ahhoz, hogy "valaki katona lehessen, vannak bizonyos alapvető fizikai és mentális" feltételek, de hogy államtitkár legyen ahhoz a példa szerint nem kell! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: ja és ad román: az egyik dédapja Aradon született és Kolozsváron járt egyetemre, de 1906-ban Budapestre költözött! Miközben ártunk és qurmányunk potentátjainak majd fele családja legkorábban a 60-as években gyűtt Romániából! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.