A capitoliumos balhé után nem sok befolyásos ember maradt, aki Trump társaságában mutatkozna a széles nyilvánosság előtt.

Trump utolsó órái a Fehér Házban: érdeklődés hiányában elmarad a katonai parádé

Szerda kora reggel, Joe Biden beiktatásának napján Donald Trump egy marylandi katonai bázison fog elbúcsúzni az elnökségtől, írja a Guardianre hivatkozva a 444.hu.

Korábban még arról lehetett hallani, hogy Trump egy nagyszabású katonai parádéval, vörös szőnyeggel és illusztris vendégek sorával búcsúzott volna a Fehér Háztól, de miután január 6-án felhergelte táborának egy részét, akik aztán betörtek a Capitoliumba, nem sok olyan befolyásos ember maradt Washingtonban, aki szívesen mutatkozna Trump társaságában, ahogy feltehetően a katonai vezetők sem szívesen asszisztáltak volna egy nagyobb léptékű parádéhoz.

Trump, megszakítva egy 150 éves tradíciót, nem lesz ott utódja, Joe Biden beiktatásán, ellenben Mike Pence alelnök igen. Azt egyelőre nem tudni, hogy Pence a légibázisra szervezett eseményen is jelen lesz-e.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: Brendan Smialowski / AFP

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Végre fellélegezhet az USA és a világ is!!! Eggyel kevesebb!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Végre fellélegezhet az USA és a világ is!!! Eggyel kevesebb!!!
ómió
A tiltakozásokat meg "demokratikusan" már a csírájukban elfojtják!
rokker33
@ómió: úgy is kell Miért tiltakozik a csürhe ,mikor a nép döntött és nem Trump mellett döntött!Fogadja el volt 4 évig elnök és 1789 óta csak 45 embernek volt lehetősége rá!Bidennel együtt 46 !
Gazella
Nosza unszimpatikus mész a süllyesztőbe!
Ezek után nem nagyon fognak veled szóba állni a felső tizezer! Jobban jártál volna ha halgatsz a feleségedre!
Peller Anikó
@ómijó: Így van, egyetértek. Nálunk már csak így mennek a dolgok.
namihami
Ha a Biden beiktatására (értékmegőrzési okok miatt) nem mehet a magyar kormány egyetlen tagja sem, azért ide a Viktor (a hasonló elvek vallása okán) talán még meghívót is kap.
Nagy szellemek találkozója lesz.
ómió
@rokker33:Ja! Úgy "döntött ott a nép", ahogy nálunk még Rákosi efftársadék idején! 104%-os "részvétellel"! A "választást" meg - ahogy még Sztálin efftársatok "útmutatta" - a szavazatszámlálók döntötték el!
ómió
@Peller Anikó: Most Böszme efftársadék 2006-os "nyerésére" utalsz? "Trükkök százai"? Akkor stimmel!
Aki Én
@ómidióta a bolsi csicska: Na, mi van bolsi hazudós, mégsem sikerült bizonyítani a csalásokat, amiket hazudtatnak veled?
Hogy lehetsz ennyire félkegyelmű idióta?
Te, fekete lovag, te...
Nessy
@ómió: Azóta fejlődött a világ! Ma már a számítógép döntheti el, meg az ellenőrizetlen levelezőtagozatosok. Igaz,az elmúlt 10 évben már 49% = 2/3 kis hazánkban! Csak választási törvény kérdése az egész, amit egy kormány magára szab.
Peller Anikó
@ómijó: Nem, én nem utalok semmire, egyszerűen csak utállak nyomorult bunkó állat, a kurva anyádat baszmázd le. Vagy +. A féregeff társaiddal egyetemben.
ómió
@Aki Én:Már megint maga alá gyűrt téged a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája, bolsiék elmebetege!? És se pirula, se vakcina nincs rá? Marad a szedálásod, fajbarom!? Akkor gyorsan kérjed!
Aki Én
@ómió: ...látod, megint buta balfasz vagy!
...ma is hülye vagy, te hazudós bolsi csicska???
Kicserélhetnéd már a karcos lemezedet, te félkegyelmű, munkásőrnek is balfasz, te!
Nincs a földön olyan pont, ahol még nem rühell mindenki, te félkegyelmű balfasz?
ómió
@Nessy: Ami néktek "fejlődött", az a csalástechnikátok! Giga méretekben kell, ugye, hogy abból kilátni se lehessen!? Na, az most "bejött"! Itthon meg ma ugyanannyi a 2/3, mint még 94-ben is volt! Kár másként hazudni próbálnod!
ómió
@Peller Anikó: Ha nyomorult bunkó állatot látnál, nézz tükörbe, bolsiék fajbarma! Ha meg kurva anyát, akkor a mamikádra, te bolsi szarkupac! Ne másra mutogass!
ómió
@Aki Én: Szedálták már a bolsi tetvességedet, csak még nem hatott!? Légy türelmesebb, bolsiék fajbarma! Az izgalom csak rontja a szarkupac státuszodat!
Nessy
@ómió: 94-ben voltak jól fizetett levelezőtagozatosok? Nem!
Hányszor módosította a kormány az elmúlt tíz évben a körzet határokat, a választási törvényt? Sokszor.
Voltak államilag dotált kamupártok? Nem!
Megszámolhatja a beérkező leveleket? Nem!
Na, innen folytathatod! Ugyanis az ellenzék, ha akarná sem tudná befolyásolni a számítógép programját, hogy hányszor álljon le számolás közben, hogy hányszor "tévedjen" a szavazatok megfelelő helyre történő beírásában.
lemming
Trump egy fasiszta populista, ahogy az összes populista.
Kommunizmus már régen nincs, minden legújabb kori diktatúra fasiszta - vágod paraszt!?
evacica
@lemming: Kommunizmus soha nem is volt sehol, csak szocializmus!
lemming
@evacica: Oké, de a mostani helyzeten ez mit sem változtat.
Minden mai diktátor fasiszta.
lemming
Oroszországban, Kínában és Észak-Koreában is fasizmus van - így már átjön a lényeg?
kokopelli
@Aki Én: Miért foglalkoztok ezzel a "szellemi szegénylegénnyel"? Mindíg ugyanazt mantrázza,és mindíg értelem
nélkül! Azt hiszi,hogy ötvenedszer is ütős az értelmetlen agyváladékja! Nyugdíjkiegészítés lehet az nála?? (;-))
ómió
@Aki Én: Na, már önmagadat csitítod, bolsiék elmebetege!? Fogadd is meg!
Aki Én
@ómió: ...ma is hülye vagy, te hazudós bolsi csicska???
Kicserélhetnéd már a karcos lemezedet, te félkegyelmű, munkásőrnek is balfasz, te!
ómió
@Nessy: A hamukázásodnak nincs jelentősége. Idehaza a 2/3-hoz ma is ugyanannyi kell, mint még 94-ben is kellett, de akkor nem sírt az efftársi száj emiatt! Amúgy meg voltak demográfiai "eltolódások" körzetek között? Voltak! Indokolt volt a módosítás? Igen! Kialakult egyfajta demokrácia 90. után? Igen! Indíthatott pártot bárki? Igen! Vissza is éltek ezzel idővel? Igen! Léptek is ellene? Igen! (Efftársi ellenszavazatokkal!) Szavazat-újraszámlálást pártdelegáltak részvételével bárki kérhet? Igen! Na, te meg innét folytathatod!
ómió
@Aki Én: Na, patkány - már, ahogy magadat aposztrofáltad - már megint itt vagy!? Mégpedig a tetves bolsiságod szűnni nem akaró másrahazudási szindrómájával együtt? És ezt most az elmeosztály munkásőr-tagozatáról küldöd!? Nem tudtad: oda a magad bolsi tetüfajtája való!
Nessy
@ómió: Tudod, az jó modort, kulturált viselkedést otthon tanulja meg a gyermek, nem iskolai tantárgy! Annyit talán felnőtt fejjel is megtanulhatnál, ha valaki tisztességesen szól hozzád, azzal nem szokás gorombáskodni, különösen, ha nem is ismered, és ebből kifolyólag orbitális butaságokat írsz! Igaz, a szövegeidet már el sem kell olvasni, mert némi szórend változtatással ugyanaz.
Sziszifusz
@ómió: 09:22
... csak, hogy tudd egykori nyilas keresztesek, ÁVH-sok, munkásőrök, ifjúgárdisták, KISZ és MSZMP tagok. III/III-as ügynökök a Fidesz-ben voltak, vannak és lesznek. A köpönyeg forgatás, az egyik jellemző tulajdonsága gazdádnak és csahosainak. Pár éve ezt nevezte pávatáncnak, pedig ez nem pávatánc, hanem gerinctelen nemzetrontás.
ómió
@Nessy: És hol is bántottalak meg téged jobban, mint te engem!? Hol "gorombáskodtam" veled? Az orbitális butaságokat illetően meg talán szemlézd a magad által írottakat! Ami meg a témákat illeti, egyről-egyről, ha felmerül, az ember véleménye általában ugyanaz ma is mint tegnap, vagy akár egy hete, hónapja! Tudom, ez efftársilag szokatlan lehet, de nem mindenki az!
kokopelli
@Nessy: A "fidesz etika" eltűri az értelmetlen sértegetést is! Most egy trágyadomb mellett felnevelt prosztó diktálja azt!
"Ő" mondta anno,hogy a bunkó brutális apja elől a trágyadombra menekült! Nem tudott mindent lemosni,mert a bűzből
maradt csicskáknak is!
ómió
@Sziszifusz: Ismerős efftársi hazudozás! És ez azóta megy, amióta 89-ben - még vállaltan tetü bolsevikként - "bevonultatok" a kongresszusotokra, majd, annak végeztével, már kifele jövet, azt kérdezgettétek egymástól, hogy innentől kik is azok a kommunisták!? Evidens, hogy azokra kell hazudnotok az összes mocskotokat, akik már előtte otthagyták a tetübandátokat, hiszen anno közétek lépni is csak azért kényszerültek, mert önmagukat a kolhozban-kapirgáláson túl többre tartották, amit viszont csak a mocsokbandátokhoz csatlakozva valósíthattak meg! Mert, amit most idealjaskodtál, abból az az aljabolsi mocsok jön le, hogy a kommunizmus 100 millió áldozata tulajdonképpen, ugye, a "Fidesz sara"!? És még te makogsz "nemzetrontásról"? Sajátosan "efftársi"!
ómió
@Clavigo: Amit a tükörbe nézve látsz, mindjárt tovább is hazudod!? "Efftársi" lehet!
Sziszifusz
@ómió: 10:04
Csak egy példa:
A Fidesz I. számú tagkönyv tulajdonosának nagyapja, Kun Béla katonájaként, gyilkolta a magyarokat. Ennek az embernek az apja kommunista kitüntetést kapott az 1956-os ellenforradalom leverésében szerzett érdemeiért.. Emiatt ez a potentát felvételi vizsga nélkül került be a jogi egyetemre. Ezután az MSZMP központi bizottságában, ambiciózus, fiatal pártkáderként egy irodában tevékenykedett Lendvai Ildikóval. Ez az illető jelenleg a Magyar Parlament házelnöke.
Mondhatni, szép karrier !
ómió
@Sziszifusz: Most akkor vondd le belőle a ráhazudott "efftársi réteget" és oda jutsz, ahol az előbbiekben körvonalaztam! A "megélhetésiekhez", akik - mihelyt tudtak - "lefalcoltak"! Ők nálatok az alap, akikre a bolsi mocskot ráhazudhatjátok! A "falkában maradottak" meg a "szentté avatandóitok", pedig máig is ugyanazt fújják, és tennék, ha tehetnék, mint 89. előtt!
Sziszifusz
@ómió: 11:13
Amit 10:26 -kor leírtam, az tény, több helyen dokumentált. Kérlek arra. hogy értelmes emberként reagálj.
A begyakorolt panelszövegek ismételgetésével, ocsmánykodással, nem cáfolsz semmit sem.
lemming
Be kell perelni. Mindenért. Börtönben a helye. Egy nap sem telne el és már meg is szúrnák a getszit. Ez biztos!
ómió
@Sziszifusz: Tudod hány helyen "dokumentálták" már az efftársak, hogy ki volt szt-tiszt és kiknek voltak kartonjai? Miközben a sajátjaikat vagonszámra semmisítették meg! Ezért hiányolják az "ügynöktörvényt" is! Olyanoknak meg tudtukon kívül secperc kiállították, akik azt se tudták, az mi fán terem. Na, ennyit az efftársi "dokumentálásról"!
Sziszifusz
@ómió: 13:56
Amik írsz az egy feltétevés, azonban az irattári nyilvántartásokon kívül vannak még élő tanúk is.
Sziszifusz
@ómió: 13:56
Na, kár a szóért. Még a végén kideríted, hogy pl. az összes momentumos, vagy DK-s Kádár pribék volt.
csak úgy....
@ómió: efftárs, te egyre agresszívabb ha a bolsiságod és a migráncs gyökereid kerülnek szóba! ezt a "rám hazudod" szöveget a nyilas ,késöbb komcsi öregapádtól örökölted!? mi mindened lehet a családi ereklyék között az avh. -s és a komcsi pártkönyvek között..
ómió
@Sziszifusz: Élő tanúk? Akiket "haladó eleitek" még nem akasztottak fel?! Na, az a ti pechetek! Kádár-pribék? Hogy aposztrofálhatod így azok "fő szellemi irányítótornyát", akiknek máig is csápolsz? Mennyiben más a momentumos meg a DK-s komcsi, mint anno a kádárista volt? Már nem gyilkolászhat? A korábban odahazudott "munkást" már törölte a "cégnévből"? Ezeknek a magántulajdon már nem "lopás"? Söt! Az se, ha az államit ők lopták el? Ezenkívül mi a különbség? Szóval, ha nem Kádár-pribékek, akkor azok örökösei!
ómió
@csak úgy...: Még mindig a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája gyötör téged, bolsiék latrinabúvára!? Kérjél már magadnak terápiamódosítást ott az elmegyogyin, mert még így maradsz! Persze, előtte a Böszmeszart azért töröld le a szád széléről!
mamus
Egy őrülttel kevesebb a politikában. Irigylem az ameriakat, amiért egy ilyen emberséges vezetőjük lett. A Biden házaspár csillogó szeme és egymás iránt nyújtott szeretete ma már csak mesékben lelhető fel. A beiktatáskor nem tudtam "leszakadni" a CNN-ről.
kokopelli
@csak úgy...: miért reagáltok a fideszcsőcselék itt található fizetett egybites firkászainak? Maguk is tudják,hogy
hazudnak! Már a külföld is,a fidesz toporzékolásán keresztül megismerte Orbanisztánt! Akár már a filmek
is több nyelven jelennek meg! Szomorú,de nem villog senki odaát,hogy magyar ! (;-()

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.