Egyelőre az elsőként kifejlesztett Szputnyik V-t használják.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Még mindig nincs meg a 110 %??? Sztahanov elvtárs, segíccs!!!...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Sztahanov jelvény jár az orbáni seggnyaló, közpénzből fenntartott origónak:
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/ce/Medal_For_Labour_Valour_Current.jpg/320px-Medal_For_Labour_Valour_Current.jpg
"A sztahanovista mozgalom (Sztahanov-mozgalom) Alekszej Grigorjevics Sztahanov követőinek az egész Szovjetunióra, illetve a kommunista országokra kiterjedő tömegmozgalma. Célja a szocialista munkaverseny létrehozása, azaz az egyes munkások önálló kezdeményezésekre törekvése, a munka ésszerűbb megszervezése, a teljesítmények fokozása, a gépek teljesebb kihasználása, és a fejlettebb munkamódszerek átadása volt."
namihami
"":::közölte az OROSZ fogyasztóvédelem.""
És aláírásával igazolta a környékbeli temetőben nyugvó összes frissen beoltott is. Miközben a még élő fogyasztóvédelemi munkatársaknak Putyin elvtárs saját kezű aláírásával ellátott köszönőlevelét lobogtatta a kivégzőfal mellett süvöltő és metsző szibériai szél.
kereső
Na akkor hajrá!! Irány az európai gyógyszerügynökség a dokumentációval- és induljon az európai engedélyezés.
Yoda69
Es aki beoltatja magat perfekt fog oroszul beszelni.
gina
Elég ebből a mocskos kampányból. szemét kormány. oltassa be magát. Cecilke is a nyugatival oltakozott. milyen érdekes, nem bizik a keletiben??? érdekelne, hány magyar nyugdijas megy el kisérleti nyúlnak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.