Hogyan érheted el 2021-ben, hogy végre sikerüljön betartanod a fogadalmaidat, vagy legalábbis sikerüljön előrébb lépni az életben? Jöjjenek a tippek, stratégiák! Január. Az év eleje. Ilyenkor mindenkinek nagy tervei, új ötletei, céljai vannak. Ott vannak azok az új évi fogadalmak is, amiket lehet, hogy már fel is adtunk, az első sikertelen próbálkozás után. Ne feledd azonban, hogy a sikeres, teljes élet nem egy esemény, hanem sokkal inkább egy életmód. Ebbe beleférnek esetenként a kudarcok, küzdelmek is. Nézzük tovább mire érdemes még odafigyelni:

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Évek óta erős elhatározásom, hogy szeptember-október idusában olyan télikabátot és hozzá illő kalap-sál kollekciót veszek, amiben végre igazán jól érzem magam. Aztán, ahogy múlik a nyár, s már augusztusban elkészítem az őszi költségvetést, előveszem a szekrényből a téli cuccokat, nézegetem, s elkezdek alkudozni magammal: ah, jó lesz ez még idén.
De, egyszer tényleg, úgy megveszek mindent, ,mi szem-számnak kellemes, hogy ihaj! :))

Amúgy fogadalmat tenni értelmetlen, csak egy pótcselekvés. Ami valóban fontos, arra megérünk, és megcselekedjük. Én a harmincas éveimben tudtam, hogy eljön az idő, amikor le fogom tenni a cigarettát, készültem rá , sokszor magam elé idéztem ifjúságom azon korszakát, amikor dohányzás nélkül is remekül tudtam gondolkodni, kommunikálni, tanulni, és hát, nem füstöt eregetve születünk erre a világra.
Szóval, fogadkozások helyett csak tegyük, ami szívből jövően, bármikor, bárhol jól esik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.