Donald Trump levelet hagyott Joe Bidennek a Fehér Házban, de egyik elnök sem volt hajlandó közzétenni, hogy pontosan mi áll benne. Miután elolvasta Biden a levelet, csak annyit mondott a riportereknek, hogy „nagyvonalú” volt az írás. Trump egy szenior tisztségviselője megerősítette ezt és elmondta: a levélben Trump Biden sikeréért és az ország jólétéért szorít.

(Forrás: portfolio.hu, RonaGyuri által)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy „barátságos” levél apropójából

alapvetően „anyjának mondom, hogy a leánya is tanuljon belőle”, bár egyértelmű, hogy nagyon más világról van szó

Finoman szólva is nagyon nem a tradíciók mentén folyt le az amcsi elnökváltás. Nagyon nem, s ez még akkor is igaz, ha tudjuk Trump nagyon nem volt egy szokványos elnök. Ahogy azt egy bölcs megállapította arroganciája és erőszakossága … no de hagyjuk, sepergessünk csak a saját portánk előtt!
Az elnökcsere kapcsán van egy szokás – ami innen nézvést nem annyira kóser, lévén a levél az utódnak (igaz 3) ismert vicc – a távozó elnök levelet ír az utódjának. Elgondolkodtató, hogy miközben szinte minden – köztük számos évszázadost - szokást felrúgott ezt a pár évtizedest, bár tervezte ezt is kihagyni, mégiscsak meglépte. A levél tartalmát – bár szokás – egyelőre nem hozták nyilvánosságra. A derék matyar média szerint barátságos és nagyvonalú levél. Igaz az új elnök szerint „very generous letter”, míg White House press secretary Jen Psaki „generous and gracious” –nak nevezte.
Elegánsam túllépve azon az apróságon, hogy szerintem (na jó, az angol értelmező szótárak szerint):
generous = willing to give money, help, kindness, etc., especially more than is usual or expected.
én óvatos lennék az új elnök helyében, s nem hagynám befolyásolni magamat abban, hogy elődje rényszerű törvénysértéseit hagyja megtorolni.
Ja és a leánya! A retardált dagadt törpe vonatkozásában a dolog hatványozottan igaz, még akkor is, ha z itt elhangzott jelzők egyike sem releváns az ő megítélésében!
Ka és egyelőre szó sincs levélről és ha nem vigyázunk családi örökösödés lesz a dologból; a diktátor képzőt már ki is fizettük kedvenc fiacskájának!
sgl
Ne feledjük, Ocsmány Vigyor 2x egyéniben 1x miniszterÁlnokként, és pártjával 3x bukott, ebből közvetlenül 3x volt személy szerint érintve mint pártvezető, és mindhárom esetben balhéztak, 2006-ban még állam puccsot is akartak a jobbik sé futballhulligánok segítségével, milliárdos károkat okozva.
- A röhej közben a geczi bukottazza az ellenzéket pláne Gyurcsányt aki lemondott nem választáson bukott.-
Még 2002-ben is amikor ők vezették le a választást akkor is csalóztak,- pedig csak a levezénylőnek van érdemben lehetősége a csalásra, - a geczi 1x sem szólalt meg, "hagyják abba a balhét!", valós és törvényes a bukta.-
Egy ilyen rohadék pszihopata elmebeteg nem lenne képes balhé nélkül átadni a hatalmat, 3x bizonyította: alávaló cezaro mániás gazember!.
Mit várjunk 2022-es esetleges bukásakor??
Felgyújtatja az országot??
Képes lenne, mert alávaló rohadék bélféreg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok