Magyarország továbbra is a gyorsan oltó tagállamok közé tartozik az EU-n belül, az EU egésze azonban lemaradt - derül ki a XXI. Század Intézet elemzéséből.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Tegnap még 1,5 millió ma már 4 millió. Gondolom mind a keleti csodavakcina miatt vesztette az eszét. Engem mindig arra tanítottak a szüleim, hogy ne tülekedjek, legyek előzékeny, engedjem előre azokat, akik nagyon sietnek.
Yoda69
@Nessy: Egyetértek. En se rohannok, megvarom a Pfizer vagy Moderna vakcinajat. De oltatni KELL.
lemming
@sgl: Te észre játszol és logikát keresel a fideszesek között. A Fidesz már egy szekta és a fideszesek hívők - szektások.
Megismétlem: Ilyeneknek nem lehet ész-érvelni, ill. ilyenektől nem lehet ész-érvet várni! (ja, ezt még sosem írtam, le, akkor majd legközelebb ismétlem meg, amikor újra leírom)
kereső
@Namely: Milyen üzleti érdeke van az ellenzéknek- ragozzad! Azaz fejtsd ki, mert ez igy csak egy ödaböffenés- ami tudjuk, a fideSS szokása, tények, adatok nélküli rágalmazás.
kereső
Egy adag orosz vakcina ára, a honlapjuk szerint: 10 dollár!
Namely
@kereső: hatalomra akarnak jutni. Hatalom=megrendelések=korrupció a holdudvar cégeinek=anyagi javak, amelyek segítségével még tovább meg lehet tartani a hatalmat (médiaháttér, lefizetés, megvesztegetés).
De azért ugye ez te is tudtad, csak túráztattál egy kicsit. :)

@Eladott Ország: "tegnap, 14:33 ♦ A baloldal csak arra hivatkozik, hogy az EU által jóváhagyott vakcinával oltsák be a magyarokat. "
Persze, ez az ő gazdáik terméke. Strabag 2.0.
"A vakcinákkal való üzletelés pedig kizárólag a kormány lehetősége ( lásd az aranyáron vásárolt feleslegessé váló lélegeztető gépek, amelyből mára nagyhatalom lettünk) ."
Érdekes: ha van lélegeztetőgép, akkor a kurva anyját, ha nincs, akkor is. :D
" Kérdés mibe kerül az orosz vakcina, mely egyébként is felesleges pénzkidobás, mivel a szükséges mennyiség már le lett kötve az EU-val . Másik kérdés, hogy csak a magyar hatóság által jóváhagyott orosz vakcinával beoltott magyarok hogyan tudnak majd utazni, ha bevezetik az "oltási útlevelet", melyet elfogad e az EU?! "
Ez az oltási útlevél egy vicc, amely csak egy ötlet. De tegyük fel, hogy valóság lesz. Akkor, ha csakis egyetlen vakcinát fogadnak el, máris be van bizonyítva, amit állítottam: az egész egy üzlet, aminek semmi köze sincsen az orvosi érvekhez, arról szól, hogy melyik maffiának fizetted a sápot (kb mint Paks II).

Nos, ezért nem politika ez, hanem színtiszta üzlet.

Az Uniót kilóra megvette a lobbi, csak odamennek és megmondják, mit gondoljanak a képviselők. Nem különbek a tagállami tolvajoknál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.