Nagy-Britanniában megállt a koronavírus-fertőződések számának emelkedése, és sok országrészben már csökken az újonnan bekövetkező fertőzések száma, de még nincs itt az ideje a járvány megfékezését célzó korlátozások feloldásának – mondta Matt Hancock brit egészségügyi miniszter.

Hancock a BBC televízió vasárnapi politikai-közéleti magazinműsorában elmondta azt is, hogy a nyolcvan éven felüli korosztály tagjainak és az idősotthonok lakóinak háromnegyede már megkapta a koronavírus elleni oltást.

Hozzátette: az nagy biztonsággal kimondható, hogy az oltás véd a súlyos betegség kialakulásától és a betegség szövődményei okozta halálozástól, az viszont még nem tudható egyértelműen, hogy mennyire akadályozza a vírus terjesztését a beoltottak által.

Ezért elengedhetetlen, hogy egyelőre azok is tartsák magukat a korlátozásokhoz, akik már megkapták a vakcinát

 - mondta Hancock.

Hír:MTI

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
"az nagy biztonsággal kimondható, hogy az oltás véd a súlyos betegség kialakulásától és a betegség szövődményei okozta halálozástól az viszont még nem tudható egyértelműen, hogy mennyire akadályozza a vírus terjesztését a beoltottak által. Ezért elengedhetetlen, hogy egyelőre azok is tartsák magukat a korlátozásokhoz, akik már megkapták a vakcinát"..
tehát akkor..ha jól értem...lehetséges hogy az elkövetkező évtizedeket szájkosárral,rabságban fogják tölteni:...meg érdekes...azt nem tudják hogy a fertőzés átadását blokkolja-e...de abban tuti biztosak hogy hatásos a "mutáns vírus " ellen..is...röhejes ez az egész...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.