Sokan támogatták azok közül, akik az előző heti kongresszuson még valamelyik vetélytársára szavaztak. A koronavírus-járvány miatt online tartott elnökválasztó kongresszuson aratott győzelme után levélben leadott szavazatokkal is megerősítették a Német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöki tisztségében Armin Laschet észak-rajna-vesztfáliai kormányfőt, a szavazás eredményét pénteken közölték a párt berlini székházában.

Forrás: ma.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy méltatlanul lejáratott lehetőség margójára

mint a témával legrégebben foglakozó szakértők egyike, meg kell mondjam alapvetően nem egyszerű, viszont lejáratni annál könnyebb

Az igazat megvallva egy kicsit meglepett, hogy ezt a módszert választották, bár magam is számos érvet tudnék felhozni mellette. Azonban most nem ez a téma, legalább is én nem erről akarok beszélni.
Azt írja az ójság, hogy „A koronavírus-járvány miatt online tartott elnökválasztó kongresszuson aratott győzelme után levélben leadott szavazatokkal is megerősítették a Német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöki tisztségében Armin Laschet észak-rajna-vesztfáliai kormányfőt, a szavazás eredményét pénteken közölték a párt berlini székházában.”!
A dolognak érdekes hátteret ad, hogy a közelmúltban – az az igaság, hogy sajnálatosan nagy mértékben (ha nem is annyira, mint azt a derék matyar média próbálja sulykolni) még mindig – az amcsi elnökválasztás kapcsán kemény szar-keverés folyt/folyik az egyébként ott már igencsak hétköznapi gyakorlat részét képező levélben történő szavazás ürügyén.
Mint azt a probléma felmerülése idején többször jeleztem ártunk és qurmányunk hivatalosan is megerősített hozzáállása igencsak árulkodó. Lelkesen támogatván a bohóc bukott elnök sírámát, hogy ellopták tőle az elnökségét. Bár nem ismerik az amcsik által alkalmazott eljárást, sőt eljárásokat, de saját tapasztalataikat vetítik ki. Igen a Fidesz által sokáig „hallani sem akartak róla” minősítésű módszert alkalmazták az un. határon-túliak esetében. Olyan eljárást alkalmazván, ami nem hogy nem ad kellő biztonságot, de tág lehetőségeket ad a lebonyolításban „segédkezőknek” az eredmények alakításában. S egyértelműek a tapasztalatok a közreműködést intenzíven vállaló „magyar szervezetek” élnek és visszaélnek vele. Nem csak a szomszédságban, de a messzi amcsiknál is! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.