Az Európai Unió tagállamainak vezetői közül Emmanuel Macron francia elnökkel egyeztetett elsőként telefonon beiktatása óta Joe Biden amerikai elnök – közölte a francia elnöki hivatal vasárnap éjjel. Beszámolók szerint a két elnök egy órát beszélt egymással.

Biden az EU-ból elsőként Macront hívta fel

Az Élysée-palota hangsúlyozta, hogy a két államfő között több jelentős kérdésben is „nagy a véleményegyezés”, így a klímaváltozás elleni harcban és az koronavírus-járvány elleni együttműködésben az Egészségügyi Világszervezeten (WHO) keresztül. Biden és Macron továbbá kész együttműködni a közel-keleti béke és az iráni atomprogram ügyében is, írja az MTI. Az Élysée megjegyezte, hogy a két elnök „nagyon szoros” kapcsolatban lesz a következő hetekben, a világjárvány miatt ugyanakkor a személyes találkozó nem megoldható.

(telex.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
elnézte a telefonkönyvet...Macron helett Magyarországot kellett volna...nem baj, majd holnap...most keresik hol is vagyunk a térképen, és ki a főnök?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
elnézte a telefonkönyvet...Macron helett Magyarországot kellett volna...nem baj, majd holnap...most keresik hol is vagyunk a térképen, és ki a főnök?
csipetke
Majd orbánt akkor hívja,mikor túlságosan megsüti a nap a fejét,vagy tökvéletlenül mellétárcsáz...Ha már bejelentette,hogy diktátorokkal nem tárgyal
simmering73
Szóljatok a nemzetmegvezetőnek, ne üljön a telefon mellett, őt nem fogja hívni.
verőce21
A két nagy vírusszarkeverő megtalálta egymást...!
Nyírfa
Érdekes fejlemény. Merkel asszonyt tartják mindenütt Európa vezetőjének. Pontosabban Németországot.
Clavigo
Biden nálunk próbálkozott először,,,csak kegyes Urunk " kinyomta "...
justhpeter
Minek telefonálnia ? Majd a kakadu iderendeli !
rokker33
@Nyírfa: Orbán szerint Soros az Európa unió legelső vezetője majd Brüsszel Merkel asszony migrács Soros Soros Soros!Nem szoktál Fidesz tévét nézni!! 0 % propaganda 100% igazság!!
Nyírfa
@rokker33: Tényleg! El is feledkeztem Soros Gyuri bácsiról! Meg is követem érte!
Bevallom nőiesen, hogy nem nézek fidesz-tévét, már az ATV-t sem, de , ha nem nézem is , lépten-nyomon beleütközöm az embertelen, debil propagandába . Az más kérdés, hogy ezt hogyan kezelem.
rokker33
@Nyírfa: hála az istennek Ausztriáig nem ér el a szenny így lemaradok róla xD ! De valahogy nem is hiányzik az a moslék amit a tv ben adnak már szánalmas!
rokker33
Szegény Orbán mikor fog sorra kerülni??Nem fogja Dzso Biden felhivni éjszaka lecsó főzés közben, hát nem szégyenlik magukat ott az Úsában, hát mire fel ez a modortalanság!!!???Csúnya Biden bácsi fúúj!!
csak úgy....
@rokker33: szerinted miért köne biedennek hívnia orbánt? na látot! :)
viktort, már csak keletröl hívogatják hébe-hóba,hogy na viki köll e vakcina vagy szuszogtató masina mert most occó.
Nyírfa
@rokker33: 13.40

Az idősebbik fiam már régen Angliában él, a "kicsim" is beszél angolul, a nevünk germán eredetű, a határok egyelőre nyitva, én egy óra alatt összepakolok, ha kell.

@rokker33: 13.43

Ez csakis Soros Gyuri bácsi miatt van, mert, mint a háttérhatalom csúcsvezetője a markában tartja a Biden famíliát. Különben Joe már régen a kis sámlin ülne Viktor lábai előtt, és együtt röhögcsélnének a hülye világon, miközben leennék magukat a zsíros lecsószafttal.
Nyírfa
@csak úgy...: Nem kérdezik, szólnak, hogy vidd, és fizesd. Ha nincs pénz, mert már az uniósból sem maradt, akkor megengedik, hogy hitelt vegyen fel tőlük. Orbán csak Nyugaton szabadsághős, Keleten alázatos kisinas.
csak úgy....
@Nyírfa: én annyira imádom ezt a háttérhatalom izét,akikre a tehetetlen,lehetetlen ,fingja nincs semmiröl politikusok vastagon rá kenhetnek mindent!
csak úgy....
@Nyírfa: orbánt nyugaton (németországban) csak az afd. tartja hösnek ,akik hasonló módszerekkel próbálnak hatalomra jutni,mint orbán hatalmon maradni.
Nyírfa
@csak úgy...: Rosszul mondtam: nem szabadsághős, hanem hősködik. Szerintem a német politikusok "ha nincs ló, jó a szamár is" elv alapján tartalékban tartják, de közben megvetik, és kigúnyolják. Ez sem rokonszenves, de Orbán egyértelműen mást érdemelne: egy jól irányzott tunikán billentést.
Nyírfa
@csak úgy...: 15.18

Én el tudom képzelni, hogy létezik, csak nem úgy, ahogy azt a propaganda a szánkba akarja rágni.
A tisztességtelen politikusok - mint Orbán is - kezüket, lábukat törnék, hogy a közelükbe jussanak, de oda éppen az ilyenek nem juthatnak be.
csak úgy....
@Nyírfa: ha létezne akkor orbán már nem létezne! szerinted lenne annyira hülye egy háttérhatalom,hogy hagynák ennek a többsincs királyfinak,hogy kiteregesse a szennyes?
fergeteg
Dovrebek, Donátok vele tennék gyámság alá Magyarországot.
csak úgy....
@Nyírfa: orbán semmi más,mint putyin kisz inasa az unióval szemben és kerüljön amibe kerül,viktornak meg lesz a következö 2/3 is.
csak úgy....
@fergeteg: jó kis versike,-aztán a ruszki és kínai hitelek miatt mikor kerül gyámság alá az ország,ill . mikor kell majd új hazát keresni?
rokker33
@csak úgy...: Putyin csicskája röviden tömören!!!
csak úgy....
@rokker33: ..aki a hatalma érdekében bárhol nyal keleten , akár az erdogánt is,aki (pechjére) éppen "közeledni" szeretne az eu. felé,hogy ebböl mi lesz!?
kokopelli
@csak úgy...: őket összehozta a "sorosozás",amit a Finkelstein&Birnbaum gányépáros sok államfőnek eladott!
csak úgy....
@kokopelli: és a cél érdekében gyülölködni kezdtek a volt komcsik...,mert eki nincs velük az ellenük és majd más lesz a hibás mikor nyakkitekerésre kerül a sor!
magyarországról ,lehetne szerezni egy kisz. komcsi rabszódiát...
a sok genya (született komcsi) de mutálódott és libbsi lett ,-mikor látványosan próbáltak szakadni a komcsi múltjuktól és belegázoltak az ismeretlenbe és hirtelen ott is föltalálták magukat! :) tököm tele az összes volt komcsival,kisztitkárostól mindenestü...
csak úgy....
mi még sejteni sem tudjuk,hogy orbán miért fordult el hirtelen az eu.tól,-föltételezem,hogy azok a pénzek miatt amiket vissza kell fizetniük,mert nem arra mentek amire kapták...
Clavigo
@fergeteg: Hol hagytad a Shikari nevű purdédat,,more ? Elástad ?
csak úgy....
@Clavigo: a sikari nem veszett el csak @Gyurka80: lett belöle és picit csöndesebb lett ! lefárasztja a dagadt barátnöci és a közmunka.
rokker33
@Nyírfa: Tudom és meg fog szűnni ez a szoros barátság az úsával hisz budin és a szaros viktór nem egy véleményen vannak!Míg Budin bevándorló párti addig a szaros Viktor nem :D
Gazella
@csak úgy...: fergeteg=szharkari=gyurkahurka=szarfarok s a többi
Nyírfa
@csak úgy...: Hú, de zavaró már ez a sok komcsizás. Kontraproduktív.
csak úgy....
@rokker33: ha jól tudom,te is külföldön tengeted a bolhaszarost, szóval valami bevándorló párti engedett be az országába. :)
csak úgy....
@Nyírfa: pedíg ezek tények! csak kukkants körül a fideszbe..
míg a komcsik komcsiznak,addíg én is megengedhetem magamnak, végre kikomcsizhatom magam..,mert nem volt mindíg szabad.
solidedge
Úgy látom először a jelentékteleneket hívja. Orbánt majd a végén.
Gazella
@Peller Anikó: a telefonzsinór végén...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.