30573.

Ennyiszer hazudott Trump az elnöki ciklusa alatt

Ez a végső szám: a Washington Post gyűjtése szerint ennyi témában mondott igazoltan, adatokkal bizonyíthatóan hazugságot Donald Trump elnökségének teljes ideje alatt. Ez nem azt jelenti, hogy csak ennyiszer hazudott volna, hiszen a kedvenc témáiban négy év alatt rengetegszer megismételt egyes hamis állításokat – írja a 444.hu.

Ebben a tekintben a

“mi építettük fel a világtörténelem legnagyszerűbb gazdaságát”

állítás a listavezető, amit Trump 493 alkalommal hangoztatott.

Érdekes a hazugságspirál dinamikája: míg az első hivatali évében napi átlagban hat darab ellenőrizhetően hamis tényállítást tett, ez a szám előbb napi tizenhatra, majd napi huszonkettőre növekedett, hogy ciklusa utolsó esztendejében már napi harminckilenc félrevezető vagy hazug kijelentés hagyja el a száját.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a cím helyesen: ennyi témában hazudott!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: Hozd a bizonyítékot, te elmebeteg bolsi hazudós. A választás megvolt, a beiktatás megvolt, Trumpnak és embereinek feljelentés visszavonásai bizonyítékok hiányában megvoltak, de te csak mond a magadét elmebeteg fajankó.
Ami még nem volt meg, az az, hogy valaki végre pofán vágjon a sok hazudozás, uszítás, bolsiságod miatt, te munkásőrnek is hülye balfasz.
Neked tényleg mindegy mi történik, mik a tények, csak fújod a magad bolsi hazugságait. De azt is csak tudatlanul, mert te még jó bolsinak is balfasz vagy. Húzd már karóba magad, te beteg kretén.
Qqberci
@sgl: Ha Ocsmány Vigyor hazugságait könyvbe rendeznék, hosszabb lenne, mint a Lenin-összes...
ómió
@Aki Én: Leírtam már neked, bolsiék idióta éhes proletárja, de nálad agy nélkül az nyilván nem "hathatott"! A csalások garmadáját senki nem ellenőrízte, senkit nem érdekelt, csak az "újraszámlálás"! Innentől kezdve meg nincs miről beszélni ! Agy nélkül ennyit legalább megértesz, bolsiék elmebetege!? A munkásőrségedbe meg nem jelentkeztem, valakivel összetévesztesz! Vagy csak tetvesbolsi módjára most ezt hazudnád rám? Legalább sokan vagytok az elmeosztály munkásőr tagozatán, fajkretén? És szedáltságból ébredve most éppen te vagy az ügyeletes hazudozó?
Aki Én
@ómió: Annyit hazudozol a bolsi pofáddal, te munkásőrnek is hülye, hogy biztosan a pokolra jutsz. Még ha keresztényinek is hazudod magad. Annyi közöd van a keresztényi értékekhez, hogy pap volt aki elvette a szüzességed. Bele is zakkantál, mikor ő is dobott, mert már kisfiúnak is elviselhetetlen voltál.
ómió
@Aki Én: A bolsi tetü munkásőr társaidat is hasonló delíriumok gyötrik ott az elmeosztály munkásőr tagozatán, vagy csak téged, elmebeteg éhes proletár? Megint a bolsi tetvességed másrahazudási szindrómája hatalmasodott el rajtad, bolsi fajtetü!? Kérd a szedálásodat!
Aki Én
@ómió: Ma korán keltél bolsi csicska. Egész nap hazudozni fogsz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.