Tagadta Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn Moszkvában, hogy az övé lenne az a titkos palota a Fekete-tenger partján, amelyet Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus állítása szerint ő birtokol.

A Navalnij alapította Korrupcióellenes Küzdelem Alapítvány (FBK) január 19-én közzétett egy kétórás dokumentumfilmet, amelyben azt állította, hogy Putyin egy 100 milliárd rubelt (mintegy 400 milliárd forintot) érő titkos uradalmat építtetett magának a Fekete-tenger partján, Gelendzsik üdülőváros közelében. Az angol feliratos anyagot hétfő kora délutánig több mint 86 millióan nézték meg a YouTube-on.

Semmi, amire ott (a filmben) rámutattak, nem a tulajdonom, és nem volt sem az én tulajdonom, sem a rokonaim tulajdona. Soha

- mondta Putyin egy diákokkal megtartott találkozón.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Putyin fiatalkorában megtanulta a fő szabályt...

tagadni...tagadni...tagadni...

Abból baj nem lehet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@csak úgy...: Ne szenvedj már, te szerencsétlen...!
Mazochista vagy...?
csak úgy....
@verőce21: csak azt szeretném,hogy az ápolóid elszívhassák nyugiba a cigit ,aztán már magadra is hagylak...,te szerencsétlen! :)
Sámannus
Teljesen jogos az amit állít. Az amit az országától lopott nem lehet az övé, de mégis megakarta szerezni. Gondolom jól kikúrtak vele, ezért kerülni fogja, mint éhes kandúr a forrókását. Szegény hajléktalan petrográdi tulaj pedig lehet, hogy kiesik az erkélyen?
Látod ha Brüsszelben építteted volna, akkor most még Jóskáékkal is nyugodtan ungabungázhatnál, vagy csúszkálhatnál feltünés nélkül az ereszeken, ha betartod a karantént..
verőce21
@csak úgy...: Dagonyázz inkább a már megkedvelt szarodban...
Aki Én
@verőce21: Neked mi a véleményed erről a hírről? Kié lehet?
evacica
Naná, hogy tagadja, miért Orbán bevallja a vagyonát?!Ó is hazudik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.