Megerősítette az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB), hogy repülési tilalmat vezettek be a palota felett, ami az orosz ellenzéki vezető, Alekszej Navalnij szerint Putyiné, aki tagadta azt. Valamiért az jutott az eszembe, hogy nálunk meg drónkorlátozást vezettek be nem sokkal azután. hogy Mészáros dácsáján katonai járműveket kaptak lencsevégre és Orbán “ki tudja milye” is látható lett építkezés közben.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moareka
Kisstílű rafkós bűnözőké ez a világ... Minden onnan indul ki, hogy, ha ezt a fazont 20 éves korában kirakták volna 20 hasonló korú palival egy sorban és szembe állítottak volna 20 dögös nőt, hogy válasszanak a pasik közül, ezt az ürgét senki nem választotta volna...ez minden cezaromániás akarnokra rá lehet húzni!
Nessy
Nálunk még csak a drónok ellen hoztak törvényt. Kellett nekik Lőrinc barát birtokát, és a harci gépeit fotózni! Kis ország csak a drónok ellen tud fellépni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.