Az Európai Unió elítélte volna, hogy az orosz rendvédelmi szervek erőszakkal próbálnak véget vetni az országszerte zajló tüntetéseknek. A nyilatkozatot csak 26 ország írta alá, így nincs meg a teljes egység. A kimaradó tagállam Magyarország.

Az Orbán-kormány megakadályozta, hogy a rendőri erőszak miatt elítéljék a Putyin-rezsimet

Az Európai Unió egységesen ítélte volna el az orosz hatóságok tüntetésekre adott erőszakos fellépését. A tüntetéshullám azért indult, mert az orosz hatóságok letartóztatták Alekszander Navalnij ellenzéki politikust – írja a Szabad Európa. 

Ha meglett volna a teljes egység, az EU napirendre vehette volna kérdést az EBESZ állandó tanácsának mai ülésén, tudta meg a Szabad Európa. Mivel ez a kezdeményezés meghiúsulni látszik, a témát ezért az Egyesült Államok fogja felhozni a bécsi megbeszélésen.

(Szabad Európa)

Cikk- és címlapkép: MTI/EPA/Makszim Sipenkov

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Giovanni Alba: Ebben tökéletesen igazad van! Későn ébredtek, nem számítottak ilyen aljas fideszes ellenzékre!
Orbán sokat tanul ebből! Tüntetésen ma annyi rendőr, katona van, akik egy beszólásért is igazoltathatnak, rabosítanak.
Aki Én
@Shikari: Azok a rendőrök, akiket a csőcselék majdnem meglincselt a TV székház lépcsőjén? Akik közül többen megsérültek? Azokat miért nem emlegeted?
Csizmás Kond
...mi ért kéne mindenki egységesen oroszellenes legyen...?Ha amúgy sem kollaborálnak az orosszal mi a francért kotnyeleskednek bele mindenbe ?
Néro
Nem értem én ezt az Unijót. Mé nem függesztik fel ennek a tetű Nagy Orr Bánnak a tagsági iszonyát és akkor haladhatnának.
Mitől nem lehet kimondani , hogy egy ilyen moslék ,tolvaj szeméttel nem kívánunk egy asztalnál ülni. Mi ezen olyan nehéz?
Lehet nincs benne az alapszabályban , hogy nem szarunk a WC csésze mellé de attól még nem hiszen etalon.
Nessy
@Shikari: Köszi! Néha reménykedtem, hogy valahol még kulturált úriember vagy. Miután nem az interneten, hanem esetenként élőben élveztem, valahogy a saját szememnek jobban hittem.
Nessy
@Shikari: Az tény, hogy pár nap után hazajöttünk Óbudára, és attól kezdve én is a neten tájékozódtam. De addig a Madách térnél néztem, ahogy a raklapon álló kis utcakövek csomagolását megbontják, és dobálták vele a rendőröket, meg akit, amit eltaláltak. Én ugyan az erkély alatt vonuló hordát virágesővel fogadtam volna, bár csak cserepes virág volt az erkélyen, de a vendéglátóink nem díjazták az ötletemet.
Nem tudom, a Kossuth tér felé jártál akkoriban, amikor ott kempingeztek? Én naponta gyalogoltam a Nádor utcába, mert villamos nem járt. Na, amiket ott látott, hallott az ember, egy elmegyógyintézeti gyakorlattal felért. Arról nem beszélve, milyen stílusban szóltak be a az arra menőknek. Volt egy idős hapsi, egy bot végére kötött kis akasztófával lődörgött, gondolom egész nap, mert délelőtt is ott kóricált, meg délután is.Szóval, vannak emlékeim!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.