Noha a koronavírus elleni közdelemben az Európai Unió nem ott tart ahol szeretne, a hatékonyság és a biztonság garantálása érdekében nem engedhet a minőségi normákból – jelentette ki az Európai Bizottság elnöke az Európai Parlament brüsszeli plenáris ülésén szerdán.

Ursula von der Leyen az Európai Unió oltási stratégiájáról tartott EP-vitán elismerte, az unió valamelyest késlekedett az oltóanyagok engedélyeztetésének folyamatában, túl optimista volt a tömeggyártást illetően és bízott abban, hogy az oltóanyagok megrendelt adagjait időben megkapja.

Kiemelte azonban, hogy a minőség biztosítását igénylő folyamatok időt igényelnek, és elengedhetetlen a bizalom megőrzése. Mivel javítani kell a klinikai vizsgálatok adatai megosztásának rendszerén, az unió a klinikai vizsgálatok elemzésére alkalmas európai hálózatot fog létrehozni – közölte.

Forrás: MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Namely
"Kiemelte azonban, hogy a minőség biztosítását igénylő folyamatok időt igényelnek, és elengedhetetlen a bizalom megőrzése. Mivel javítani kell a klinikai vizsgálatok adatai megosztásának rendszerén, az unió a klinikai vizsgálatok elemzésére alkalmas európai hálózatot fog létrehozni – közölte."
Milyen meglepő, hogy egy új "hálózat"-ot fognak létrehozni, amely a többihez hasonlóan temérdek pénzbe kerül, tengernyi idő alatt jön létre. és nem lesz semmi eredménye.
Ursula von der Liar megint megmondta a nagytutit.
ómió
Ebből a "minőségből"? Még engedhetne is?
csak úgy....
@Namely: @ómió: belétek jó a parizer is..,
simmering73
Az EU nem engedhet a minőségi normákból. Éppen ezért a Lajtán túl nem jelenhet meg az orosz és a kína vakcina. A Lajtán innen meg a külügyér állítja ki az engedélyeket.
simmering73
@csak úgy...: Az ilyen nerfaszkalapokba a dohos levegő is luxus.
1984
A mindig mindenen kedélyesen mosolygó Von der Leyen teljesen alkalmatlan a feladatra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.