Sokkolni akartak A kutatók egyúttal „tippeket” adtak arra, hogyan lehet elérni a „kívánt sokkhatást”: Sok súlyos beteget rokonaik hoznak be a kórházba, amely azonban nem tudja fogadni őket, ezért otthon, levegő után kapkodva halnak kínhalált - vizionálja a dokumentum. A tudósok nem csak „számokat” szállítottak, hanem politikai javaslatokat is tettek például azzal kapcsolatban, hogyan lehet a „lakosság félelmét és elfogadását” tematizálni. Fény derül ugyanakkor arra is, hogy maguk sem voltak egységesek a járványhelyzet megítélésében – például azzal kapcsolatban, hogy a fertőzöttek hány százaléka halhat bele a Covid-vírusba. Az egyik kutatóintézet 0,56, a másik 1,2 százalékos halálozási rátát valószínűsített. Utóbbi azt írta, hogy a "célt szem előtt tartva” kell érvelni, azaz cselekvésre kell ösztönözni. A minisztérium végül azt a számot használta, amely „hatásosabb” volt – tehát a nagyobbat.

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
privát bankár nem szándékszik segíteni az operativ cilikének.
Pálinkás Pál
nos...a képlet világos...ez az egész a 21. század legnagyobb csalása ként lesz emlegetve...csak az a baj ,hogy a polgárok szívnak a gazdasági harácsolás miatt,...semmi nem indokolja a világszintű "oltást" egy olyan dolog miatt,ami egy grammal nem jár több áldozattal mint az influenza../.nem érdekel a pofázás...aki ügyes, megtalálja a valós számokat...nem csak a kínaiak által pénzelt WHO adatait../...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.