Dominic Dwyer mikrobiológus azt nyilatkozta nemrég, hogy hiába kértek adatokat a kínai államtól, az megtagadta tőlük azoknak az egyes esetekre vonatkozó konkrét információk a kiadását, amelyek segíthették volna a Covid-19 járvány keletkezésének pontos rekonstruálását.

Adatokat tartott vissza a kínai állam a WHO elől a koronavírusról

A kínai hatóságok csak egy összefoglalót adtak át az első esetekről, nyers és kutatható egyedi adatokat azonban nem.

Dwyer szerint 174 korai esetről kért adatot a világszervezet. Ezek az esetek mind Vuhan városából származnak 2019. decemberéből. Azóta több mint 106 millió fertőzést és 2,3 millió halálesetet okozott a járvány.

(444)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Miert is nem lepodok meg?
A vakcinajukrol se hajlandok hiteles dokumentaciot kiadni, O1G meg ezzel akarja beoltani a magyar idoseket.
Ennek nagyon rossz vege lesz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1984
Valemtin napom kicsit mindig szentimentális leszek.
Fogalmam sincs, hogy mit jelent a "szentimentális" (direkt nem nézem meg a neten), de jól hangzik.
1984
@sgl: Már értelek. Ezek felesküdtek valamire - tök mindegy, hogy mire -, de még ahhoz sem tartják magukat, vagyis esküszegők.

Én régebben fontosabbnak tartottam, hogy alkotmányellenes az alkotmányellenes fércmű alaptörvényre felesküdni (amit Szájer talált ki - a "minőségét" azóta megismertük)
1984
Pont annyit ér az alkotmányellenes Alaptörvény, mint Szájer tisztessége.
Vagyis SEMMIT !!!
Szégyellje mindenki magát, aki felesküdött erre a szarra!
karma1
@1984: Szentimentalis - csak a szepre emlekezo, a multat es emlekeket megszepito allapot...:) idillinek mutatni egy , a sajat idejeben megtortent eleg ciki esemenyt...:o))))
karma1
@sgl: 07.05-re: Na, pont a WHO egy kurva rossz szot sem mondhat senkire sem, mert a tedros gyereket, a vilag legelso olyan emberet, aki egy szavaval idoben megfoghatta volna a jarvanyt - na ot most hatravinnem a falhoz, es szepen lesoroznam! Amikor mar latni lehetett a vilagsajtoban is, hogy valami nincs rendben, (2019 december kozepen), akkor tedros fogadta a kinai elnokot, szemelyesen razogattak egymas kezet, es akkor nem lehetett tudni, hogy mi volt olyan fontos, hogy szemelyes talalkozojuk legyen, hat az volt a fontos a kinai elnoknek, hogy tedros NE hirdesse ki meg a pandemiat, mert talan ok ott Wuhanban tudjak kezelni a szitut. Ez januar 14-en tortent. (Egy egyoras BBC tv docu volt errol, amit itt lattam, es ami kronologikusan foglalta ossze az esemenyeket). Akkor kapott meg masfel honapot Kina, es ezalatt az elnokuk nem csinalt semmit sem a jarvany megfekezesere, nem zarta le azonnal hermetikusan Wuhant, hanem adott 2 het haladekot a varos lakoinak, hogy eldontsek, maradnak-e vagy mennek, es igy tobbmillio embernek volt lehetosege a vilag minden tajara szetszorni a betegseget! A tedrosnak koszonheto az, hogy mar tudta, nagy a baj, es nem adott ki meg csak reszleges figyelmeztetest se - igy minden europai orszagot felkeszuletlenul ert a jarvany, es amikor Olaszorszagban beutott az oriasi baj, csak akkor jelentette be a pandemiat! Mocskos politikai erdekek - valoszinu a WHO (meg talan tedros szemelyesen is) kapott egy nagyobb osszeget Kinatol.
karma1
@sgl: mondjuk a HirTv-nek ilyen szar riporterei vannak - hat Javor jol megmondta neki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.