Ismételten az Amazon alapítója, Jeff Bezos mondhatja el magáról, hogy neki van a legnagyobb vagyona a világon. Januárban még Elon Musk számított a leggazdagabb embernek, azonban a vállalata részvény-árfolyamának csökkenésével újra Jeff Bezos szerezte meg az első helyet írja a Blikk.

Az amerikai üzleti mágnás a keddi napon lett megint a világ leggazdagabb embere, 190 milliárd dolláros nettó vagyonnal, ezzel hátrahagyva Elon Muskot, aki most 173 milliárd dollárral rendelkezik. A gazdag mérnöknek 3,9 milliárd dollárral csökkent a vagyona, a Tesla részvényeinek 2,4 százalékos esése miatt.

A CNBC értesülései szerint Bezos a napokban jelentette be, hogy otthagyja az Amazon vezérigazgatói posztját, mivel az elektronikus kereskedelemmel foglalkozó cég mellett nem tud elég időt szánni más projektekre, mint például a Blue Origin rakétacég, vagy a The Washington Post. 

Forrás:Blikk
Kép:MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
sokan azt képzelik, hogy ez a nagy vagyon készpénzben értendő, és több kamion hurcolja utána..

hát nem, ez csak könyvelés szerinti vagyon...(na most lebuktam...rohadtul irigy vagyok).
Yoda69
Tok felesleges ezt mindig kitargyalni, amikor szinte percenkent valtozik a sorrend, a tozsdei szelallas fuggvenyeben.
Meg egyebkent is ezek csak virtualis vagyonok, akkor lenne csak realis ha mondjuk Musk eladna a Teslat. De az nem mostanaban lesz.
rokker33
Egyáltalán nem ők a leggazdagabbak a világon. A vagyonuk csak töredéke az igazi milliárdosokéhoz képest!És se nem Musk se Bezos vagy Bill Gates a világ leggazdagabb embere, hanem a zsidók a Szaúd-Arábiai király vagy épp Putyin ,akinek valószínűleg soha nem tudjuk meg az igazi vagyonát!Ja és a felsorolt milliárdosok legalább tettek valamit,hogy azok legyenek, de az uralkodók a zsidók ellopják a kisemberek összes vagyonát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.