A Corona-pánik játék. Ez egy átverés. Egy csalás. Legfőbb ideje megérteni, hogy egy globális bűncselekmény közepette vagyunk. Ez a nagy orvosi szakértői csoport hetente 500 000 példányban jelentet meg orvosi újságot, hogy tájékoztassa a nyilvánosságot a mainstream médiában megjelenő hatalmas téves információkról . Tömeges tüntetéseket is szerveznek Európában, például 2020. augusztus 29-én, ahol 12 millió ember jelentkezett be, és több millióan jelentek meg. „A Covid-19 hamis világjárvány, amelyet politikai célokból hoztak létre. Ez egy világdiktatúra, egészségügyi mentséggel. Arra szólítjuk az orvosokat, a médiát és a politikai hatóságokat, hogy az igazság terjesztésével állítsák le ezt a bűncselekményt. ” Németország és Spanyolország csak két példa. Hasonló, több száz orvosszakértői csoport létezik a világ országaiban. Az Egyesült Államokban a PLANDEMIC nevű dokumentumfilmet , amely a COVID-19-et bűncselekménynek teszi ki, több mint 27 000 orvos támogatja! Miért...

Forrás: phytomint.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Pálinkás Pál: Egy eredménye van ennek az egésznek! Soha nem látott gerontofóbia. Egyet azért ne tessenek feledni, az idő halad, és aki ma fiatal,vagy középkorú, megöregszik! Azért a szüleikkel, idős rokonaikkal kapcsolatban ilyen "szerető gondolataik"vannak? Idős, akkor haljon meg gyorsan, csendben!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@karma1: Melyik részére gondolsz konkrétan, mert minden szavát fenntartom, kiegészítve azzal, hogy a megtámadott sejtből exocitózissal is kijuthat a frissen szintetizált vírus.
teuton57
@Yoda69: Ne ertetlenkedj, az idiotaknak annyi is eleg, hogy valaki hülyesegeket terjeszt az interneten...
Gauntlet
@teuton57: hónapok múlva lejár a vakcina ereje. Akkor megint oltás.
Hogy hívod másképp azt aki rendszeresen oltatja magát?
Csak kérdem!
CsipkeRózsa
@Rockxy: Azért hoztad ide ezt a cikket, mert te is ezt hiszed?

Itt viszont azt írod hozzászólásodban, hogy nem is igaz.

Mi igaz, és mi nem?
Rockxy
@CsipkeRózsa: Nem hiszem Rózsa.
Tudom.
A végén kattints a linkre:
"Magyarországon a mai napig, 11 hónap leforgása alatt, kevesebb mint 400 halottról állítja Dr.Müller Cecília egy a tömeges tesztelésre teljesen alkalmatlan PCR módszer alkalmazása után, hogy nagy eséllyel a COVID 19 betegség áldozata volt.
Ez megfelel a magyar lakosság 0,004 %-ának."
veoh.com/watch/v142087173NrpDG6Eh
CsipkeRózsa
@Rockxy: Én a február 18., 19:54-es hozzászólásodra kérdeztem rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.