A Corona-pánik játék. Ez egy átverés. Egy csalás. Legfőbb ideje megérteni, hogy egy globális bűncselekmény közepette vagyunk. Ez a nagy orvosi szakértői csoport hetente 500 000 példányban jelentet meg orvosi újságot, hogy tájékoztassa a nyilvánosságot a mainstream médiában megjelenő hatalmas téves információkról . Tömeges tüntetéseket is szerveznek Európában, például 2020. augusztus 29-én, ahol 12 millió ember jelentkezett be, és több millióan jelentek meg. „A Covid-19 hamis világjárvány, amelyet politikai célokból hoztak létre. Ez egy világdiktatúra, egészségügyi mentséggel. Arra szólítjuk az orvosokat, a médiát és a politikai hatóságokat, hogy az igazság terjesztésével állítsák le ezt a bűncselekményt. ” Németország és Spanyolország csak két példa. Hasonló, több száz orvosszakértői csoport létezik a világ országaiban. Az Egyesült Államokban a PLANDEMIC nevű dokumentumfilmet , amely a COVID-19-et bűncselekménynek teszi ki, több mint 27 000 orvos támogatja! Miért...

Forrás: phytomint.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Pálinkás Pál: Egy eredménye van ennek az egésznek! Soha nem látott gerontofóbia. Egyet azért ne tessenek feledni, az idő halad, és aki ma fiatal,vagy középkorú, megöregszik! Azért a szüleikkel, idős rokonaikkal kapcsolatban ilyen "szerető gondolataik"vannak? Idős, akkor haljon meg gyorsan, csendben!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rockxy
nemis igaz!
valaki megint rosszat álmodott.
Pálinkás Pál
@Szeparepa2: pedig van benne valami...meghalt 1 év alatt kb 2 millió, amúgy is halálán lévő öregember...és emiatt "rabságban" tartják az embereket egy közel 8 milliárd lakosú bolygón...minden 4000 emberre jut 1 covid halott..ez szerinted tényleg olyan veszélyes?
Nessy
@Pálinkás Pál: Egy eredménye van ennek az egésznek! Soha nem látott gerontofóbia. Egyet azért ne tessenek feledni, az idő halad, és aki ma fiatal,vagy középkorú, megöregszik! Azért a szüleikkel, idős rokonaikkal kapcsolatban ilyen "szerető gondolataik"vannak? Idős, akkor haljon meg gyorsan, csendben!
Pálinkás Pál
@Nessy: de ez a természet rendje...és ne haragudj...azért hogy a súlyos beteg öregemberek életét meghosszabbítani pár héttel...azért bedönteni a világot...enyhén szólva luxus...a föld népessége tavaly mintegy 150 millió fővel nőtt...most akkor milyen pandémiáról beszélünk? amikor még nem volt ilyen korcs az emberiség..körberöhögtek volna ha 100 ezer emberre 50 fertőzöttel pandémiáról beszélsz...pedig most ez a protokoll a sok tejbetök inkubátoros politikus miatt...végeredményben megszavazhatják azt is ha két ember köhög,zárjuk le a várost...mint a hülye aki karanténba tette az 1.6 milliós Aucklandet 3 fertőzöttért...ez mindennek az alja...
Nessy
@Pálinkás Pál: Az ördögbe is, viszont az eutanázia ellen meg a kormányok jó része tiltakozik! Nem lenne egyszerűbb az aktív eutanáziát törvényesíteni, mint a jelenlegi passzívat? Egyébként az elmúlt években kis hazánkban idősnek lenni nem valami kellemes állapot, és erre most még rátettek egy lapáttal. Úgy mellékesen közlöm veled, hogy a kormányunkat az idősek érdeklik a legkevésbé! Az a PR. A járvány arra jó nekik, hogy minden kontroll nélkül hozzanak törvényeket, tegyenek tönkre vállalkozásokat, osztogassanak, fosztogassanak. Az idős korosztály miatt nyugodtan kinyithatnának a vendéglők, luxus szállodák, lehetne röpködni, utazni. Ugyanis nálunk pont nem azok veszik igénybe ezeket a szolgáltatásokat. A milliomos nyugdíjas meg úgyis azt tesz, amit akar. Hidd el nem miattunk "döntik be a gazdaságot"! Sőt, a költségvetésnek csak tiszta nyereség, minél több idős beteg dobja fel a talpát! Nézd meg mire költik a járvány miatt kapott uniós pénzeket, az önkormányzatoktól elvett összegeket! Bocs, hogy ilyen hosszú, és nyűgös voltam!
Pálinkás Pál
@Nessy: politikusok alatt nem a mi bűnöző hordánkra gondoltam...hanem a világra...sajna ez globális probléma...ha visszakeresed... tavaly április körül mondtam már,nem lesz jó vége...mert a politikusok egy ellenőrízhetetlen fegyvert kapnak a kezükbe a covid kamuval...mert járvány van ...de csak a nagyon gyengéket viszi...mint bármelyik járvány...de rá fognak ülni,mert tetszik a korlátlan hatalom..és amíg a világ népességének az átlag IQ-ja nem éri el a 70-et..addig meg is tehetik...
Nessy
@Pálinkás Pál: Nem tudom. Tudod, ifjú kedves nővérként volt szerencsém Heine Medinhez Ázsiai influenzához, valahogy szervezettebben, jobban megoldódtak. De ez most más. Eleve többet utazunk, pár óra alatt a Föld egyik végéről a másikba utaztatjuk a fertőzéseket.Más a klíma, és ez egy nagyon agresszív, állandóan változó vírus, amelyik mindig egy lépéssel a tudomány előtt jár. És már nem csak az idősekre veszélyes. Egy év múlva talán többet tudunk!
karma1
@Szeparepa2: Nem lehetett volna ennel jobban osszeszedni a lenyeget! Igen, ez a virustorzs pusztit mar evtizedek ota - az, hogy idaig jutott, kizarolag emberi beavatkozas kovetkezmenye. Amit en is kerdezek: hova tunt az INFLUENZA? Ami ellen oltogatnak - nalunk jo penzert - evente mindenkit, aki bevallalja. Az egy hosszabb nepirtasi folyamat: egy-egy influenzaoltas MINDIG gyengiti az immunrendszert azzal, hogy "csatara hivja " a vakcina az ellenanyagot a szervezetunkben. Es azzal, hogy minden evben megismetlik ezt a tok folosleges oltast (persze a gyogyszergyartoknak egyaltalan nem folosleges, mert jo penz van rajta!) , azzal ujra es ujra valaszra kesztetik a szervezetet, aminek egyre kisebb es rosszabb lesz a reakcioja. Olyan ez, mint amikor a kozepfulgyulladasnal mindig felszurjak az ember fulet, gyogyitaskeppen: a beteg AKKOR valoban meggyogyul, eppen csak meg fog suketulni a rengeteg felszurastol, mert a hegesedestol megvastagszik a dobhartyaja, es nem hasznalhato az eredeti celokra. Sajnos, ez a jarvany van, letezik, pusztit, - es egyaltalan nem csak az idosek koreben (nekem a legszukebb, 100 tagos rokoni- es ismeretsegi korben 3 fo 50 alatti ember halt meg, mindegyikuk pillanatok alatt lelegeztetore kellett, hogy keruljon, es sajnos onnan mar le sem jottek). Ebbol ket ferfi 48 ill. 46 eves volt, egyikuk sem dohanyzott, nem ivott, sot, edzoterembe is jartak. Itt abbol van a baj, AHOGY kommunikaljak vilagszerte a jarvanyt - hol van most az a mocskos tedros, a WHO egeszsegugyis fomuftija, (aki lepaktalt hszi csi pinggel szemelyesen) es miert nem rukkol elo a TOBBI influenzas megbetegedes szamaival? Mert ilyen szam nincs, az influenza ELTUNT! Viszont mivel mindenkit mernek covidra, igy most mindenki covidos (ez stimmel, mert vagy SARS2, vagy MERS tipusu influenzak leteznek), csak van, aki belehal, van aki nem - csak ugy, mint tobb szaz eve minden evben!
karma1
A vak is lathatja, hogy a legszigorubb lezarasokkal - ha nem idoben hoztak meg a lezarasi hatarozatot - , maszkkal, SEMMIVEL sem tudtak megakadalyozni Magyarorszagon sem a jarvany terjedeset, - sot, az erosodott tovabb!
NEM az oltas lesz a megoldas, mivel EGYETLEN oltoanyag KESOBBI hatasat, szovodmenyet sem ismerjuk, ezek az oltoanyagok csak ossze vannak dobva, sehol sincs vegigkovetve a szukseges protokoll.
Ha megnezzuk, hogy az emberiseg hany %-at erte el eddig a megbetegedes, es a halalesetek szama, akkor latjuk, hogy annyival nem magasabb, mint amilyen egy atlagos evben szokott lenni. (Csak akkor azt mondtuk, hogy az influenzajarvany idejen elhunyt 32 000 ember Magyarorszagon, fluban.)
Most, hogy nevet adtak neki, lehet vele ijesztgetni, sakkban tartani embereket, zsarolni, hitegetni azzal, hogyha lesz "oltakozasi" bizonyitvanyod, akkor majd megint utazhatsz szabadon, pedig egy jo magyar tudja, hogy amit papir- vagy muanyagalapu kartyaigazolashoz kotnek, az egy uj kereseti forras lesz a csaloknak, mert nem hiszem, hogy nem fog megjelenni azonnal a piacon a par ezer forintert elerheto oltasi bizonyitvany. Erre most le merem tenni a foeskut - csodalkoznek, ha ebben valtozna a magyar mentalitas!
Es a beoltottak ugyanugy tudjak a tobbieket fertozni, tehat ugyanugy nem javasolt az utazasuk, a kozossegbe valo jarasuk, stb.
AKKOR MEG MIERT IS NEM NYITNAK MEG MINDENT, ES MIERT IS NEM INDUL UJRA A GAZDASAG A MEG MEGLEVO ROMJAIBOL FELKELVE, UJRA?
Ekozben mindenki vigyazhat tovabbra is a sajat egeszsegere, hordhat maszkot, moshat gyakrabban kezet. Hat ennyi!
Nessy
@Szeparepa2: Az teljesen más! Általában a folyadék a mellüregben van, és az nyomja a tüdőt, meg a szívet.Azt szokták leszívni, súlyos esetben állandóan szívják, de a végeredmény nem igazán biztató sok esetben.
Pálinkás Pál
@Nessy: mondod állandóan hogy nem csak az idősekre... mégis akárhol a világon megnézed a listákon nagyítóval kell keresni olyat aki nem aggastyán vagy halálos beteg...itthon a 13 ezer áldozatból csak 50 olyat szedj össze nekem...aki aktív korú,és nem szenvedett valami krónikus betegségben, ha ezt megcsinálod,utána beszélgetünk!!!
Peller Anikó
@karma1: Ha nem időben zártak akkor elbaszták.

Az idei influenzaszezon éppen azért maradt el, mert mindenki maszkot hord, távolságot tart és odafigyel a fertőzésveszély miatt. Pont ebből látszik, hogy a védekezés hatásos. Sajnos csak ennyire, mert a covid agresszívebben terjed mint az influenza.

A covid NEM influenza ! Két teljesen eltérő felépítésű vírus ami elsősorban légi úton, hasonló módon terjed.

A covid géntechnológiai manipulálása viszont életszerű, az emberiség lélekszáma nem nőhet 8 milliárd fölé.
Nessy
@Pálinkás Pál: Miután már Istennek hála már nem foglalkozom statisztikával,nem látom az adatokat. Úgy hogy legyen szép napod.. :-)))
Csizmás Kond
Nem tudnak olyan marhaságot kitalálni, hogy azt valaki el ne higgye.
Váradi Gabriella
@karma1: Meg éppen nem süketül az ember a többszöri fülfelszúrástól, erre én vagyok az ékes bizonyíték. Viszont beszakadt a dobhártyám és műdobhártyával élek - 4,5 órás műtét volt! Hallásom nem tökéletes arra a fülemre, de csak a halk hangokat nem értem és csak ha bizonyos irányból szól. A többivel egyetértek: "EGYETLEN oltoanyag KESOBBI hatasat, szovodmenyet sem ismerjuk, ezek az oltoanyagok csak ossze vannak dobva, sehol sincs vegigkovetve a szukseges protokoll.
Ha megnezzuk, hogy az emberiseg hany %-at erte el eddig a megbetegedes, es a halalesetek szama, akkor latjuk, hogy annyival nem magasabb, mint amilyen egy atlagos evben szokott lenni. (Csak akkor azt mondtuk, hogy az influenzajarvany idejen elhunyt 32 000 ember Magyarorszagon, fluban.)", igen ez mind igaz! Ami szintén zavaró, hogy a legelején megmondták, hogy az autoimmun betegséggel élők a jelenlegi egyik oltást sem kaphatják meg, de mióta mániává vált "odafenn", hogy nekünk kell világelsőnek lenni oltottság tekintetében, és ezért rohamtempóban oltanak olyan vakcinákkal is, amik épp csak átlépték az illegalitás küszöbét, engedélyezve nincsenek, azóta hirtelen bármelyik vakcina jó az autoimmun betegeknek is. Én az vagyok, emiatt nem csupán a vírustól tartok, hanem a vakcináktól is, mert ha összevissza beszélnek, akkor nem tudok hinni benne.
kissé felnőttem
hát igen akkor málta ? vagy mindentlátó szem a vagy a fed de akkor is hunyás meg riogatás meg a politika egyben? ekkora szart tud világ viszonylatban . . Sokan vagyunk fel és leamortáljuk a bolygót ? már sikeresen le lett . mond ezen a földön valaki igazat hát aligha ezeket végig gondolva. viktor is kisember cilike is én is akkor ???
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: Buta vagy, és magad ellen beszélsz...ha az influenza terjedését megakadályozza, akkor a covidét is, mivel szerintetek mindkettő azonosan, cseppfertőzéssel terjed!!! ergo ha a maszk miatt a nyállal nem jut ki a sima flu vírus, akkor a covid hogyan??? kapsz valamit a tudományos köntösbe csomagolt marhaságaidért???vagy tetszik neked a rabszolgalét???
kissé felnőttem
na az eus pénzeket szétosztja fű alatt 2000 ezer milliárdot ha jól értem ne már ? rugja már valaki szét a tökeit csak ők akarnak élni itt vagy mit képzelnek ?
karma1
@Váradi Gabriella: Vigyazz Magadra, Kedves, nem egyszeru most az alapbetegsegekkel elok sora. A megsuketulest nem ugy ertettem, hogy valaki teljesen megsuketul, de nagyon sokban romlik a hallasa, sajnos. (Nekem van ilyen ismerosom, o nem ment at egy ilyen iszonyu nehez operacion, mint Te, de kis odafigyelessel siman meghallja a beszedet ezzel a fulevel is).
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Nem azonosan hanem hasonlóan és nem flu hanem covid. Nem gondolom, hogy érted a különbséget. Fogalmad nincs erről az egészről és mindig a leghülyébb dolgokat kaparod elő a netről a saját hülyeséged támogatását remélve.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: a hülye te vagy...no ...vezesd le nekem...mivel mindkettő cseppfertőzéssel terjed ,/szerintetek/ ...ergo ,ugyanazokkal a nyálcseppekkel kerül a levegőbe a szádból... no ha a flu vírus nem tud kijönni ,mert benn marad a nyál a maszkon, akkor a covid vírus hogyan??? az leugrik a nyálcseppről és átmászik a maszkon??? benned az az undorító hogy becsomagolod a hazugságaidat tudományos "köpenybe"..így a krumplisokat el tudod vele kápráztatni!!! mióta vitatkozunk../kb egy éve / egyetlen egy állításodat nem támasztottad alá semmivel...maximum linkeltél valami hülye firkász által kiötlött marhaságot...,így ,ennyi értekezés után meg merem saccolni...szellemi színvonalad alapján mihazánkos lehetsz...nagyjából ők ez a szint!!!
karma1
@Peller Anikó: Ez azert nem egeszen igy van, de mindegy. Az influenzavirust sem akadalyozza meg a maszk - raadasul nem is mindenki viseli, az sem, akinek es ahol kotelezo lenne.
Az influenzak altalaban SARS2 vagy MERS tipusuak, - a covid mar evtizedek ota itt van velunk. En is benne voltam 7 evvel ezelott a legdurvabb valtozatban, ami letezik - allitom, az is mar a covid volt. Az osszes tunetet produkaltam, sajnos, es a szovodmenye is megmaradt - az meg nagyobb baj!Megvolt 4 napos 40 fokos laz, osszizuleti fajdalom, orrdugulas, fej- es torokfajas, hasmenes, hanyas, a totalis elvesztese az izlelesnek-szaglasnak (na, ez borzaszto, az ellensegemnek se kivanom!), ami csak masfel eves nagyon intenziv cink szedesevel jott 75-60 %-ig vissza. A mai napig megvan a "mas szag erzes" - en sem es a kornyezetem sem dohanyzik, de en 24/7 cigarettafustszagot erzek, hol gyengebben, hol intenzivebben, a jobb fulemben a sinus block miatt allando fulzugas maradt vissza, es a sekelyes legzes a legerosebb szovodmeny a gyors elfaradas mellett. Sokszor egy mondatot is csak ket levegovetellel tudok kimondani. Azert akarattal edzem magam a legzesben es a meloban is. Mar szinte teljesen legyoztem a nehezsegeket, de a cigifust zavar. ...:)
Itt "common cold"-nak, kozonseges megfazasnak - hivjak.
Eddig is nagyon sokan haltak meg minden evben a vilagon - azt mondtak, "influenzaban". Hat most azt mondjak ra, hogy "covidban". Hiszen 19 decembere ota tesztelnek csak covid-19-re, -addig nem volt ilyen meres - a doki mondta, hgogy influenzas vagy, oszt jonapot! Most , hogy nevet adtak neki, lehet vele riogatni. Ugyanez volt a H1N1-vel, a madarfluval, - most a kommunikacio teszi ezt ilyen oriasi problemava.
Nem vitatom, hogy ott Wuhanban belebuziztak az eredeti SARS2 es MERS tipusu virusokba, - Kina viselkedese es kommunikacioja ezugyben tobb mint gyanbus.
karma1
@Pálinkás Pál: Nekem abbol az 50-bol harom is van 50 ev alatti. Es ez csak a szuk rokoni/barati kor. Ket ferfi es egy no... A ket ferfi nem dohanyzott, nem ivott, edzoterembe jartak, - 48 es 46 evesek voltak. Az egyiknek van egy felnott lanya is... Szornyu a csaladnak... Mindharmojuk teljesen egeszseges volt, nem volt alapbetegseguk. Egyetlen halaleset is felkavaro - es pl. az itteni resthome-ok nem elfekvok, hanem megfelelnek egy 4 csillagos szallodanak, 24 oras orvos-nover ellatottsaggal. Itt nem azert mennek be az emberek, mert betegek lesznek, hanem praktikusabb egy mukodo kozossegbe menniuk es ott elni, mert itt ugye nagyon sok a farm, ahol a hazastars halala utan nagy problema az egyedullet. Otthon mas okok miatt kerulnek be az emberek, meg talan betegebbek is, de ha erre jobban figyelt volna a kormany, akkor legeloszor ez a veszelyeztetett reteg kapta volna meg a barmilyen, DE engedelyezett oltast!
Peller Anikó
@karma1: "Az influenzak altalaban SARS2 vagy MERS tipusuak"

Ez teljesen félrevezető állítás és csak a palifélék alá adod vele a lovat. Az influenza és a SARS vírusok két különböző víruscsalád, teljesen más genommal.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: megint kamuzol...tedd ide gyorsan azt a tudományos eredményt ami igazol...
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Már megírtam neked 2020 szept 13. 11:31
propeller.hu/tagok/Peller_Aniko?page=33

The entire Influenza A virus genome is 13,588 bases long and is contained on eight RNA segments that code for at least 10 but up to 14 proteins, depending on the strain. A flu 10 legfeljebb 14 különböző fehérjéből áll össze.
Osztály: Insthoviricetes
Rend: Articulavirales
Család: Orthomyxoviridae

Coronaviruses possess the largest genomes among any RNA viruses. SARS-CoV-2 genome size 29,903 bases.
Osztály: Pisoniviricetes
Rend: Nidovirales
Család: Coronaviridae

De ha nem tudsz olvasni akkor lefordítom, csak neked.
Peller Anikó
@Szeparepa2: Répa, a bivalynak is négy lába van, szőrös, ugyanúgy élveszülő mint a macska, a hangja is teljesen majdnem hasonló mint a macskáé, akkor a bivaly is macska és csak hülyeségből van átnevezve a macskáról?
Rockxy
"Magyarországon a mai napig, 11 hónap leforgása alatt, kevesebb mint 400 halottról állítja Dr.Müller Cecília egy a tömeges tesztelésre teljesen alkalmatlan PCR módszer alkalmazása után, hogy nagy eséllyel a COVID 19 betegség áldozata volt.
Ez megfelel a magyar lakosság 0,004 %-ának."
veoh.com/watch/v142087173NrpDG6Eh
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: nekem nem kell lefordítanod...de hogy a hülye példádnál maradjak...a bivaly is meg a macska is emlős...látod... én is tudok ökörségeket írni...a bivaly nem fér át ott ahol a macska...de szerinted a covid igen, ahol a flu nem./ maszk /..pedig mindkettő jóval kisebb a legtöbb használatos maszk szűrőképességénél...
Pálinkás Pál
@Szeparepa2: no akkor ennek gyorsan nézz utána...hogyan is terjed egy vírusfertőzés...egyébként persze hogy nincs köze hozzá...karanténon kívül nincs semmi igazán hasznos védekezés...teljesen mindegy hogy rajtad van-e a maszk, ha nem zár légmentesen...legalább FFP 3-as besorolással...
Pálinkás Pál
@Szeparepa2: és most ezzel mit akarsz mondani..a sima flunak is kell hordozó,,,tehát ugyan ott vagyunk...vagy mindkettő terjed,fertőz...vagy egyik sem...olyan nincs hogy csak a covidos "hordozók" jutnak ki...főleg úgy hogy a flu fertőzőbb...a 2x2 hónap alatt a két féltekén mintegy félmilliárd embert fertőz meg évente...
Peller Anikó
@Szeparepa2: Répa, azért ne orrolj meg, de a vírusnak nem kell bacillus, se semmilyen sejt a terjedéshez. A légáramlattal (vagy a kezeddel) bejut a torkodba (orrodba) és ott, OTT kapcsolódik a te tested sejtjeivel amelyek megfelelő receptorokkal rendelkeznek amihez kapcsolódik. Ezekbe a sejtekbe nyomul be és replikálja magát. A sejtet megöli és millió új vírussal árasztja el a torkod, amelyek lejutnak a tüdödbe és elterjednek a testedben, elég sokféle szövetet megfertőzve.
Peller Anikó
@Szeparepa2: Nem egészen értem mit akarsz elmagyarázni a kiszáradással, maradjunk inkább ebben amit a végén írtál: cseppekben halad.

A cseppeket beszívod, az aeroszol cseppek a te szöveti sejtjeidhez jutnak és a vírusok a sejtjeid felszíni ACE2 receptoraihoz kapcsolódnak ami egy enzim, az angiotenzin konvertáló enzim 2, és itt jutnak be a sejtbe a vírusok, a te sejtedbe.

Előtte a terjedéshez nem kell bacillusba belépnie, főleg ha azon nincs meg a megfelelő ACE2 receptor, mert ezen keresztül lép be a sejtedbe a covid vírus.

Még a magasabbrendűeket sem fertőzi egyformán, nemhogy mindenféle bacillust. A bacillusokat fertőző vírusok neve: fágok. Ez egy külön világ, semmi köze a covidhoz.
karma1
@Peller Anikó: Azert errol szoljal a haematologusunknak is, aki tobbek kozott benne van a nemzetkozi kutatocsoportban - az egyikben - es kisse mas a velemenye, de ezen nem erdemes vitatkozni. Teny, hogy en mar 7 evvel ezelott keresztulmentem ezen a mocskon, es a mai napig megmaradt szinte az osszes "aldasa"... Az ellensegemnek se kivanom!
karma1
@Peller Anikó: 18.27-re: Na, azert ezt gondold at megegyszer, Kedves...
Yoda69
Jo, jo, de hol a vegso bizonyitek?
Ez eddig csak teoria.
Peller Anikó
@karma1: Melyik részére gondolsz konkrétan, mert minden szavát fenntartom, kiegészítve azzal, hogy a megtámadott sejtből exocitózissal is kijuthat a frissen szintetizált vírus.
teuton57
@Yoda69: Ne ertetlenkedj, az idiotaknak annyi is eleg, hogy valaki hülyesegeket terjeszt az interneten...
Gauntlet
@teuton57: hónapok múlva lejár a vakcina ereje. Akkor megint oltás.
Hogy hívod másképp azt aki rendszeresen oltatja magát?
Csak kérdem!
CsipkeRózsa
@Rockxy: Azért hoztad ide ezt a cikket, mert te is ezt hiszed?

Itt viszont azt írod hozzászólásodban, hogy nem is igaz.

Mi igaz, és mi nem?
Rockxy
@CsipkeRózsa: Nem hiszem Rózsa.
Tudom.
A végén kattints a linkre:
"Magyarországon a mai napig, 11 hónap leforgása alatt, kevesebb mint 400 halottról állítja Dr.Müller Cecília egy a tömeges tesztelésre teljesen alkalmatlan PCR módszer alkalmazása után, hogy nagy eséllyel a COVID 19 betegség áldozata volt.
Ez megfelel a magyar lakosság 0,004 %-ának."
veoh.com/watch/v142087173NrpDG6Eh
CsipkeRózsa
@Rockxy: Én a február 18., 19:54-es hozzászólásodra kérdeztem rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.