Egy házukhoz közeli tónál játszottak a tündéri testvérek, amikor egyikük véletlenül beleesett a jeges vízbe. A hős kisfiú megpróbálta megmenteni kishúgát, végül ő veszett oda – írja a Bors.

Borzalmas tragédia rázott meg egy tennessee-i családot vasárnap. A tízéves Benjamin Luckett és hatéves kishúga, Abigail egy idősebb testvérükkel játszottak a házukhoz közeli, befagyott tónál. A kislány aztán véletlenül beleesett a jeges vízbe, testvére pedig rögtön utána ugrott.

A nagyobbik testvér rögtön szüleikhez rohant, értesítették a mentőket és a tűzoltókat, akik gyorsan a helyszínre érkeztek.

A gyermekek édesapja, Robert szintén beugrott fuldokló gyermekeiért a fagyos vízbe, ám végül csak a kislányt sikerült megmenteni, akit bátyja végig a felszínen tartott.

A gyermekek édesapja, Robert szintén beugrott fuldokló gyermekeiért a fagyos vízbe, ám végül csak a kislányt sikerült megmenteni, akit bátyja végig a felszínen tartott.

Tragédia: Halálra fagyott a hős kisfiú, miután kimentette testvérét a jeges tóból
Kép: GoFundMe

A tízéves kisfiú a vízbe fulladt.

Abigailt kórházba szállították, kedden pedig bejelentették: a kislányt levették a lélegeztetőgépről, már jól van.

Édesanyjuk hálás Istennek, hogy képes volt erőt adni neki ahhoz, hogy közölje kislányával bátyja elvesztését. Abby rosszul viselte a hírt, de elfogadta. A családanya hálás minden imáért

– olvasható a család egyik hozzátartozójának nyilatkozatában.

A család létrehozott egy GoFundMe oldalt, ahol arra kérnek mindenkit, hogy aki megteheti, támogassa anyagilag a családot, hogy méltóságteljesen eltemethessék Benjamint, továbbá maradéktalanul fedezhessék Abigail kórházi kezeléseit.

Forrás: Bors

Címlapkép: GoFundMe

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1984
Halálra fagyott vagy megfulladt?
Ha megfulladt, hogy tudta mindvégig a felszínen tartani a tesóját?
De ez csak az egyik ellentmondás ebben a - hatásvadászként tálalt - történetben.

Pl ezért nem olvasok Bors-ot (sem).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.