Az ukránok illegális külföldi munkavállalására irányuló kísérletei befuccsolhatnak – fejtette ki Tatyana Paskina, a munkaerőpiac szakértője az UNIAN hírügynökségnek. A szakértő úgy véli, a koronavírus-járvány következtében Európában jelenleg a munkanélküliség súlyos növekedése és a szabad álláshelyek számának csökkenése tapasztalható, így az ukránoknak kevés esélyük van elhelyezkedni.

Forrás: ukrinform.hu
Feltöltő: Bacskaikari
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Jaj de rendes egy orszag ez az Ukrajna: ok nemcsak a LEGALIS, hanem az ILLEGALIS munkavallalok lehetosegeinek beszukulese miatt is aggodik!
Dejo! Nem tetszene atmenni egy kicsit Magyarorszagra is? Ott csak annak a kozel 4-500 ezer munkanelkulive valt embernek kene legalis munkat szerezni...
Mennyivel konnyebb lenne!
kereső
@karma1: Rájuk vár a közmunka!Megmondta orbán.
karma1
@kereső: Nabama' ki velem - ok fogjak soprogetni 8 oraban a falevelet jobbrol-balra? Nemaaaaaa'''' !
kereső
@karma1: Nem én! orbán.És DE!- függetlenül attól, hogy mi a végzettsége- és milyen jól végezte eddig a munkáját a szakmájában. És, de!- erre még most rátesznek egy lapáttal- ezzel a csokos baromsággal, ami röghözkötést is jelent. Mert a saját ház - az is. Nem mobilizálható a munkaerő- a mindennapi utazás 2-300 kilométerre az szerinted opció? Mert lehet, hogy ennyit kell bevállalni ahhoz, hogy a szakmájában dolgozhasson.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.