Kiderült, hogy valójában nem 3 hónappal később, hanem 1 nappal hamarabb kötött vakcinaszállítási szerződést az Európai Bizottság a brit-svéd AstraZenecával, mint maga a brit kormány, ráadásul pontosan ugyanolyan feltételeket tartalmaz mindkét szerződés, azaz ilyen értelemben sem került hátrányba az EU. Az is kiderült, hogy a Pfizer eredeti „utolsó árajánlatát” 71%-kal le tudta alkudni a Bizottság a közös uniós ártárgyalások során. Ez a három friss fejlemény egészen más megvilágításba helyezi azokat a kritikákat, miszerint teljes kudarc lenne az uniós közös vakcinabeszerzési stratégia. A két legnépszerűbb kritika a 27 tagállam nevében intézett közös uniós vakcinabeszerzéssel szemben az, hogy túl lassan reagált az Európai Bizottság és rossz feltételeket tudott csak kialkudni a gyártókkal szemben. Ezekkel teljesen szembemennek azok a tények, amelyek csak a minap váltak ismertté, mégpedig az alábbi formában: Bár még január végén is azt hangoztatta újságírói kérésekre a brit...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Tudjuk, a tények makacs dolgok, de ez a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunkat és qurmányunkat egyáltalán nem zavarja és szerintük annál rosszabb a tényeknek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
@Csizmás Kond: Tegnapi adatok. Hivatalosak.
Csizmás Kond
@lusta: ...ez nekem kínai...amit meg tudok az az, hogy a zunió is elismerte hogy az általa támogatott gyógyszergyártók is másiknak adták a zuniónak szánt oltóanyagot...mert nem volt kellően megszervezve mert nem szervezték meg kellően, hogy a zunión kivüliek is járjanak jól, meg hasonló akart vagy nem akart tényező ami által minden uniós országban akadozott az oltás.
lusta
@Csizmás Kond: Azt kérdezte mikori és honnan. Arra szeretném felhívni a figyelmét, hogy ez a lengyel hivatalos oldal. Itt valóban mindent megtalál. Egy kattintás és napra kész adatok elérhetőek. Sőt, két kattintás és a 34 oldalas nemzeti oltási program is elérhető.
Ha már a V4-el van tele hivatkozási duma, akkor legyen itt a cseh honlap. dettó ugyanolyan áltlátható, és napra kész.
koronavirus.mzcr.cz/
Ezek után milyen bizalommal, hittel forduljon az ember a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk kinyilatkozásai ügyében? Igen, ezek kinyilatkozások és nem egy széleskörű tájékoztatás. Direkt nem hoztam a német és osztrák példákat, mert erre csak hümmögnének az emberek. V-4-es példák ezek.
Csizmás Kond
@lusta: Miért hiszel jobban vagy mi a különbség a magyar hivatalos és más lap között ?
lusta
@Csizmás Kond: Ön reménytelen eset. Ha nem látja mi a különbség a normális tájékoztatás és az elérhetőségek között, akkor nincs miről beszélni. Másképp szólva. Adja már meg azt a magyar hivatalos honlapot, ahol hozzájuthatok ezekhez az információkhoz, amelyeket a lengyel, cseh, szlovák hivatalos honlapokon elolvashat bárki, még Ön is.Vagy akár az oltási programot. Hol olvashatom el? Van összehasonlítási alapom. Ezért sem szabad a magyarokat képezni, tanítani, mert még véletlenül valamilyen idegen nyelven hozzájutanak olyan információkhoz, amit nem kedvel a hatalom.
A korábbi adatokhoz akkor hozzátenném, hogy a lengyeleknél eddig 4125 adag került a kukába, és az oltás után 2611 nem kívánt, előre nem látható mellékhatás lépett elő. Na ilyenkor aztán, ha perre kerül a sor, az uniós beszerzésű oltóanyaggyártók perelhetőek, de az orosz és a kínai nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.