Az elmúlt hónapok történései megerősítik, hogy igazak voltak azok a gyanúk, amelyekről a meggyilkolt újságíró, Ján Kuciak írt. Erről Zuzana Čaputová köztársasági elnök beszélt a Ján Kuciak és Martina Kušnírová halálának harmadik évfordulóján. Pozsonyban, kassán és más szlovák nagyvárosokban is állandóan van virág a meggyilkolt fiatalok spontán kialakult emlékműveinél.

Forrás: b1.hvgblog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A kritika jogos, de bánjunk csínyján az ilyetén ötletekkel

A köztársaság nélküli köztársasági elnökünk kétség kívül kiérdemelte a bajszos sz.. nick nevet

A b1.blog szerzője a Ján Kuciak és Martina Kušnírová halálának harmadik évfordulója kapcsán számolt be néhány dologról, ezek között kiemelten arról, ahogy Zuzana Čaputová köztársasági elnök beszélt az a dolgokról. A mondatai innen nézve nagyon furin hangzanak és nem csak azért - de kétség kívül ez is benne van -, mert Szlovákia hivatalosan Slovenská republika!. Azonban a cím „Ádert bármikor elcserélnénk a szlovák elnökre (Ráfizetéssel is) Jan Kuciak emléke” felettébb szerencsétlenre sikerült.
Mint tudjuk a mai matyar rögvalóságban egyre több vezető pozícióra csak a határon túlról ide migráncsosodottak találtatik megfelelő. Ráadásul maga a poszt – igaz akkor még érdemi volt, mert a Magyar Köztársaság első emberéről volt szó – vonatkozásában is felmerült az import lehetősége, kétszer is. Habsburg Ottó és a temesvári „hős pap” Tőkés László személyében! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.