Folytatólagosan elkövetett szeméremsértés és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés miatt felfüggesztett börtönre ítélte Donáth Lászlót a bíróság – tudta meg a PestiSrácok.hu. A momentumos Donáth Anna édesapjának zaklatási botránya 2019 augusztusában robbant ki, amikor napvilágot látott, hogy több nőt is zaklathatott. A volt MSZP-s politikus rögtön azzal védekezett, hogy politikai lejáratókampány áldozata, ám a vádemelés és a bíróság mostani végzése ezt cáfolja. A döntés nem jogerős. Felfüggesztett börtönre ítélte a folytatólagosan elkövetett szeméremsértéssel és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértéssel vádolt Donáth László volt szocialista politikust, evangélikus lelkészt a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság – derült ki az ügyészség portálunknak küldött válaszából. Az ügyben elsőként a bíróságot kerestük meg, tőlük azt a választ kaptuk, hogy

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@durbincs: Olvasni megtanulhattál volna. Gazdaállatod egyszer azt mondta: "a meccs addig tart míg meg nem nyerjük". Most csak félidő van és szar lesz majd a vezetés után a meccset elvesztenetek.
szaboria1
@durbincs: Te már agyalágyult lettél.
justhpeter
@durbincs: Örülök, hogy ma én vagyok a kedvenced !
Afra
@durbincs: Rád meg,az emberiség trágyája...
Afra
Hol a jobboldal zaklató,pedofil bandája?
Vagy ők is zenész? Mocskos,aljas bűnbanda...
Dr. Proktor
A hozzászólásokat elnézve, nem tudok mást gondolni mint hogy nem egy nemzet vagyunk hanem csak egy csürhe...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.