Szombattól csak negatív koronavírusteszttel lehet belépni Lengyelországba Csehország vagy Szlovákia felől, jelente be szerdai sajtóértekezletén Adam Niedzielski lengyel egészségügyi miniszter.

Hozzátette: a cseh-lengyel, illetve a cseh-szlovák határ átlépését szombattól kötelezően tíznapos karantén követi, ez alól csak a negatív (antigén vagy PCR) vírusteszt vagy az Európai Gyógyszerügynökség által engedélyezett vakcinák mindkét dózisával történt beoltásról szóló igazolás mentesít.

Lengyelország döntött: karantén vár azokra akiket nem az EU által engedélyezett vakcinákkal oltottak be
Kép:Propeller

Tehát azokra a magyarokra, akiket Sinopharm, vagy Sputnyik-V vakcinával oltottak, szintén karantén vár.

Lengyelországban szintén szombattól korlátozzák a száj és orr eltakarását szolgáló eszközök körét, mégpedig úgy, hogy csak a szájmaszkot ismerik el hatékonynak. A sálat, arcpajzsot maszk nélkül nem fogadják el.

Az északkelet-lengyelországi Varmia-Mazúriai vajdaságban újból bevezetik a február 12-től országszerte feloldott korlátozásokat, bezárnak a szállodák, a bevásárlóközpontok, a kulturális intézmények és a sportuszodák.

Az intézkedésekre azért van szükség, mert a térségben az újonnan fertőzöttek száma jobban növekszik, mint a 16 másik vajdaságban. Míg országszerte a múlt héten átlagosan napi 20 új fertőzöttet regisztráltak 100 ezer lakosra, Varmia-Mazúriában 45-öt.

Forrás:MTI
Címlapkép:Propeller

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Horizont: Tegnap este még elérhető volt a vakcinainfo.gov.hu- oldalon a beoltható emberek száma, a beoltottak száma-és ebből a két oltást kapottak-é. Kormányzati oldal- tehát az ő számaikból számoltam.
Én is mindenképpen megvárom az EMA által bevizsgáltakat, hogy 2019 karácsonya után meg tudjam ölelni az unokámat, a családomat, akik külföldön élnek. De ez a sátánfajzat ezzel is üzletel , hogy vinné már el !Nem véletlenül nem közlik, hogy mikor mennyi Pfizer, Moderna érkezik az országba.
Szép feladat lenne az ellenzéknek kikukatni, hogy mi lesz a fel nem használt eu-s vakcinákkal!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Horizont: Gyakorlatilag ilyen a szputnyik, és a kinai is. Mindkettő a harmadik fázis teszzetelési állapotában van- azért nincs egyiknnek sem megfelelő dokumentációja. A kinai meg külön szám, mert ott egyáltalán nem teszteltek 60+ éven felülieket- azt most végzik el Magyarországon. 2,5 millió tesztalannyal.
kokopelli
Bejött a hibapont!? A "polák Főnök" a népének tette le az esküt anno,és nem a V4-es banda tagjainak !!
"Polak Wengri dwa Bratanki..." ...csak volt? (;-))
Eladott Ország
Hát ez nagy szopás a csutinak is, meg azoknak a magyaroknak aki hallgattak a diktátorra. Ez a lépés várható a többi EU tagországoktól is. Kiborult a bili.
Eladott Ország
Karantén vár az utcai harcosra , valószínűleg nem csak Lengyelországban, hanem a többi EU tagországban is.
Orbán az utcai harcos - Budai Várkapitány - egyéni védőfelszerelése, az üldözött keresztények ádáz küzdelmében, Ő a Kinizsi Pál kettő + a Budai kettő és a "Cokettő" ( idézet Ceausescu Elenától)
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/146129446_430617928060168_639803520078080807_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=3&_nc_sid=825194&_nc_ohc=SqIyfa_yyF4AX91dURy&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=8b4c8176780ceb1583f4bdd64e459794&oe=605CAA7D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.