Emlékeznek még a nagy felzúdulásra, amikor regisztrációhoz kötötte a regnáló kormány az oltásra való jelentkezést? Sokan féltették személyes adataikat, ami hazánkban 2021-ben nem is olyan ördögtől való, megalapozatlan feltevés. Úgy tűnik, ez hungarikum, mert Izraelben áldásukat adták a képviselők arra, hogy az oltási adatok átadhatók.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nos...remélem mindenki előtt kezd felrémleni ,mire is jó ez a "járvány" !!! most beazonosítják a rabszolga hajlamú ,könnyen befolyásolható embereket...és megalkotnak egy ellenségképet azokról,akik nem hajlandók felülni a kamunak!!! ez messze nem járványügyi helyzet...nevetséges hogy 100 ezer embernél 45 fertőzött, hangsúlyozom,fertőzött,..nem beteg, vészhelyzetet jelent!!! vajon ki alkotta meg ezt a szabályozást??? és miért??? ...
Nyírfa
Volt idő, amikor Izraelt a legfejlettebb demokráciák között tartottam számon. Ennek a törvénynek kínai fílingje van. Nem kicsit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.