Joe Biden 1900 milliárd dolláros koronavírus-mentőcsomagját a mai napon elfogadta az amerikai törvényhozás alsóháza, közölte a New York Times nyomán az Index.

A republikánusok valamennyien a szerintük túlzott összegű törvényjavaslat ellen szavaztak, két demokrata képviselő is csatlakozott hozzájuk a BBC beszámolója szerint.

Koronavírus: Megszavazták Joe Biden közel 2000 milliárd dolláros csomagját
Kép:Pixabay

A javaslat most a szenátus jóváhagyására vár, ahol egyenlő számban foglalnak helyet a két párt képviselői. A felsőház korábban már elutasította a törvény egyik összetevőjét, nevezetesen az óránkénti minimálbér megduplázását tizenöt dollárra.

A csomag célja az oltások és tesztelések felgyorsítása, valamint a gazdaság stabilizálása.

Az összeget arra folyósítanák, hogy anyagi segítséget juttassanak a bajba jutott háztartásoknak, kisvállalkozásoknak és szövetségi kormányoknak. Jelenleg az országban a munkanélküliségi ráta közel tíz százalék, a járvány alatt csaknem tízmillió munkahely szűnt meg.

Forrás:Index
Címlapkép:Pixabay

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Namely
"A csomag célja az oltások és tesztelések felgyorsítása, valamint a gazdaság stabilizálása. Az összeget arra folyósítanák, hogy anyagi segítséget juttassanak a bajba jutott háztartásoknak, kisvállalkozásoknak és szövetségi kormányoknak. Jelenleg az országban a munkanélküliségi ráta közel tíz százalék, a járvány alatt csaknem tízmillió munkahely szűnt meg."

Tehát az új kommunizmust nevezik manapság úgy, hogy "a gazdaság stabilizálása"? :D

Ha az adósság egyre nagyobb fokú növekedését, valamint erős pénzromlást így értelmezzük...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.