Kedden a lakosságarányosan vett halálozási adatok terén Magyarország megelőzte az Egyesült Államokat.  Az elmúlt egy hét adatait nézve a százezer főre vetített halálozási adatok alapján Magyarországon a negyedik legrosszabb a helyzet az egész világon.

Egyre drámaibb halálozási adatok: Magyarország megelőzte az Egyesült Államokat a halálozási arányszámokban

Fotó: MTI/Balázs Attila

A 444.hu cikke szerint a globális koronavírus-adatokat összesítő Our World in Data oldalán meg lehet nézni azt a grafikont, ami megmutatja, hogy Magyarország már a 10. helyen van a lakosságarányos halálozásban.

Az Our World in Data egymillió lakosra vetítve nézte az áldozatok számának arányát, Magyarországon 1 572 áldozat jut ennyi lakosra, míg az Egyesült Államokban 1 560. 

A New York Times adatoldalán is beérte Magyarország az Egyesült Államokat. Ott százezer lakosra vetítve nézik az áldozatok számát, és a két ország március 2-án ugyanúgy 155-155 áldozatnál tartott

A 444.hu megjegyzi: rossz hír, hogy a harmadik hullám eddigi adatai alapján a magyar halálozási adatok minden valószínűség szerint tovább fognak romlani: az elmúlt egy hét adatait nézve a százezer főre vetített halálozási adatok alapján

Magyarországon a negyedik legrosszabb a helyzet az egész világon,

csak Szlovákia, Csehország és Montenegro van előttünk.

Forrás: 444.hu

Címlapkép: MTI/Balázs Attila

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
De hisz a felcsúti nemzetvezető mindenkit megvéd, meggyógyít, annyi munkahelyet teremt a mindenreható, ahányat a vírus elvisz!
.
----- Orbán: Aki elkapja a betegséget, meg fogjuk gyógyítani
medicalonline.hu/eu_gazdasag/cikk/orban__aki_elkapja_a_betegseget__meg_fogjuk_gyogyitani
----------------------------------------
.
Ezen a szinten az aznak, a hogynak is van jelentősége!
.
1984
Hova tűnt, miért nem dönt a járványról Orbán Viktor?

"Péntek délelőtt óta nem tudjuk, mit akar csinálni a miniszterelnök.

A járvány legdurvább felfutó szakaszában jár, az előző hetihez képest szinte minden nap 50 %-kal több a fertőzött már lassan három hete. A második hullám se volt ilyen durva. Az iskolák zárnak-újranyitnak, teljes a fejetlenség, mert az az ukáz, hogy csak ha sokan betegek, akkor lehet zárni.

Káosz van az egészségügyben, át akarták verni az orvosokat, nővéreket, rájuk kényszeríteni egy nagyon előnytelen új szerződést ..."

mentalisdeficit.blog.hu/2021/03/02/hova_tunt_orban_viktor_590

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.