„Nem fogok sírni utánatok” - írta közösségi oldalán egy lengyel néppárti képviselőnő.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Unió, amikor nem ismerte fel, majd mikor felismerte akkor félrenézett, vagy szőnyeg alá söpörte azt a fenyegetést, amit a Sanghaj-Moszkva-Ankara tengelyen közlekedő, az Európai Uniót csuklóztató, úton-útfélen bíráló, elszabadult dakota jelent a közösségre.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/92246218_2651761185055896_6240581523968360448_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=3&_nc_sid=825194&_nc_ohc=ZTjxoOxzmI4AX9Hd9En&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=83aa3ec42101c2016330f60a7853292a&oe=6066A3CC
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Unió, amikor nem ismerte fel, majd mikor felismerte akkor félrenézett, vagy szőnyeg alá söpörte azt a fenyegetést, amit a Sanghaj-Moszkva-Ankara tengelyen közlekedő, az Európai Uniót csuklóztató, úton-útfélen bíráló, elszabadult dakota jelent a közösségre.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/92246218_2651761185055896_6240581523968360448_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=3&_nc_sid=825194&_nc_ohc=ZTjxoOxzmI4AX9Hd9En&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=83aa3ec42101c2016330f60a7853292a&oe=6066A3CC
Aki Én
Jááááájjjj, már a lengyelek is...
Aki Én
Nem fogják érteni. Az eu-t még csak-csak, de Ady-t nem ,,i"-vel írják.
1984
„Nem fogok sírni utánatok” - írta közösségi oldalán egy !!! lengyel !!! néppárti képviselőnő
Nessy
@Szeparepa2: Az Isten áldjon meg! Aki a cikkre reagálna?
csipetke
Ez a gané banda annyira hiányzik mindenhol,mint a mókusnak az erdőtűz...Nekünk se hiányoznának,ha elenné őket a fene valahova..Ne is tudom mi lenne,ha nem lennének. Megmaradna a sok köz,meg eu-s pénz,oszt közmunkásokat kéne mellé fölvenni,hogy vasvillával átforgassák az eurót,meg a forintot,nehogy összepenészedjen...:)
csipetke
@Szeparepa2: Csak a nagyobb összegeket adtam össze,az "aprót",a pár tízmilliós összegeket nem,és így jött ki 374 millió euró,amit orbán a külhoniaknak szórt át a kerítésen 10 év alatt. Amit Romániába adott,az nincs is benne,pedig oda se adott keveset.Mennyi mindent meg lehetett volna csinálni ekkora összegből?!
gina
Gondolom fellélegeztek, eltünnek a patkányok élen a legnagyobb patkánnyal...
csak úgy....
csak nem pezsgöt bontottak a fideszék távozása után?
a magyarok meg otthon, elénekelhetnék végre ezt a viktor ùruknak:
www.youtube.com/watch?v=rj27DxrFPgU
kissé felnőttem
itthon meg nem jut jószerivel semmire igy lenyulta orbán a saját országát európát meg az egyházait meg a focit kistafirozta hát mehetne már holnaptol is a fogdába .
verőce21
Azért ennek a Webernek nagy eredményei vannak…! Sikerült a néppárti frakciót 1-2 év alatt 221-ről 175-re apasztania.
Ha így folytatja, hamarosan már csak 1-2 tucat tagja lesz...
csak úgy....
@verőce21: fogadjunk,hogy a néppárti frakció nem fog sírni orbán és a csicskásai miatt! kíváncsi vagyok,hogy hány év kell még neked ,hogy a valóságot és a fideszes hazudozást külön tudd választani egymástól!
...persze a lyceum utcába ritkán sütött be a nap...
csak úgy....
@Szeparepa2: baxod,arra a pártra sem szavaznák akikre te! te ugyan az a begyöpösödött,eröszakos fazon mint a fidelitas és társai csak másképp adod elö..
csak úgy....
@Szeparepa2: miért van az,hogy te is és a fideszesék is engem "szerencsétleneznek" közben ti szerencsétlenkedtek!?
te ki pitschára szavazol,ha arra kerül a sor? -de tedd a szívedre a kezed! az extrém faxikból kezd elegem lenni és gondolom a magyarok sincsenek ezzel másképp..
verőce21
@csak úgy...: (17:52) Értem én a provokatív hablatyot, hogy szóra bírj - nem mellesleg addig a védelmem alatt nyugodtan bohóckodj -, de ettől nem vagy sem érdekesebb, sem szórakoztatóbb, csak egy szánalmas furkó.
csak úgy....
@verőce21: ne játszd meg magad proli! (ez is provokatív volt?)
verőce21
@csak úgy...: A kisujjad eltartod, ilyenkor amikor írod a furkóságaid, hogy hiteles legyen?
Te napsütötte parasztgyerek...
voltmárjobbis
Na végre kirúgták őket a Néppártból.
voltmárjobbis
orbán kilépteti Mo,.t az Unióból ezek után? Az lenne ám a szép!
csak úgy....
@verőce21: csak azon gondolkodok,hogy kiket is költöztethettek ki anno a lyceum utcából rákosiék,- miatatok...
verőce21
@csak úgy...: Senkit. Én polgári családból származom, a nagyapám a Jogakadémia Főigazgatója volt, megvette a házat. Tőlük államosították Rákosiék! És beköltöztettek még pár családot a házba.

Téged megsütött a nap még gyerekkorodban, hogy csak hülyeségeket tudsz írni?
csak úgy....
@verőce21: csak nem a Szákovics Ottó volt a nagyapád? ne etess!
verőce21
@csak úgy...: Nem róla szól, Ő nem is az volt.

Ne találgass napsütötte Parasztgyerek, nem neked való a gondolkodás...!
csak úgy....
@verőce21: már megint hazúdsz cigány oszt fosol,hogy lebuksz mert belegabalyodsz az elitt(a) múltadba! :) aztán van már albérlöd a tallini pecódban? hozzád képest a grimm tesók kezdök voltak...
verőce21
@csak úgy...: Elitta te múltad, Parasztgyerek!
Hazudtál te arról eleget itt...
csak úgy....
@verőce21: ez a tehetség az 500 as ban ragadt rád,te polgári fiú !? :)
na jól van! kitartás -éljen a fideszed, joccakát!
karma1
@Szeparepa2: Vele nem tolsz ki igy, sajnos...:) Van ennek mas modja - mar ismeri, nem jart jol vele, de most megint huzogatja az oroszlan bajuszkajat,... hat fogok talalni neki megint egy jo hetvegi szorakozast
karma1
@voltmárjobbis: Nem lepteti ki, mert ahhoz magyarorszagi NEPSZAVAZAS kell - ugyanugy, mint a Brexitre kellett. Nem teheti meg, mert akkor mar teljesen erdektelenne valik putyin szamara, azt meg nem engedheti meg maganak, mert akkor nem jon a sok ingyenlove putyintol. Mert tole esetleg meg kaphat valamennyit.
karma1
Azert maris meglatszik, hogy merkel nyanya kihuzta a labat a vezetesbol - nem volt utolso pillanatban odadobott kompromisszumos megoldasi lehetoseg - szoval ennyit ernek a statisztikak is - meg nyugaton is!
Kedden este meg 40 % orban tamogato, a szavazaskor pedig mar csak 16 % (illetve annyi sem, mert 4 ember tartozkodott a szavazastol)
csipetke
@karma1: 23:14 Sajnos itt nem kell népszavazás a kilépéshez,mert az alaptákolmány tartalmazza,hogy nemzetközi szerződésekhez,vagy felbontásukhoz elég a 133 bátor ember. Viszont ha ezt meglépi a törpehörcsög,akkor az emberek megnyuvasztják.Még a fideszesek kb 80%-a is eu-párti.
csipetke
@Szeparepa2: 18:13 Euróban van feltüntetve az összeg. De írtam,hogy az "aprópénzt" 50-100 millió forintokat hozzá se adtam.Az csak az euróban feltüntetett összeg
Bástya Béla Elvtárs
@Eladott Ország: "A nemzetközi helyzet fokozódik, egyre fokozódik!"
verőce21
Messzemenőleg tiszteljük az egyenes gerincét, Isten áldja meg dr. Miniszterelnök Úr!
Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok!
Clavigo
@verőce21: Töröld meg a szád szélét is,,a mélytorok után...Viselkedjél..!
1984
@verőce21: 0736

Az egyenes gerinc betegség.

"Az egyenes hát a tartási rendellenességek csoportjába tartozik. (vagyis rossz, rendellenes Orbán tartása)
Az a lényege, hogy a háti gerinc szakasz élettani görbülete csökkent, vagy az érintett gerincszakasz teljesen egyenes.
Ez okozhat mellkas deformitást, illetve a későbbiek során rendellenes csigolya és porckorong kopást, mely fokozatosan tartós fájdalom kialakulásához vezethet."

Egészséges gerinc: gerinckezeles.hu/wp-content/uploads/2018/05/gerinc.jpg

Isten nem áld meg olyanokat, akik hazudnak, lopnak, csalnak, rabolnak, zsarolnak, bosszút állnak, emberek tömegeinek szenvedésért, haláláért felelősek - és nem gondatlanságból...

"Szándékosság: olyan magatartás, melynek következményeit tanúsítója kívánja, vagy e következményekbe belenyugszik" - márpedig Orbánra ez jellemző.

Szegény Magyarország, Szegény magyarok!
verőce21
@1984: Amit felszippantottál, azt már nem veszi el tőled senki...!
namihami
A lengyelek nem az ún."" Visegrádi négyek"" egyike? Vagy csak volt?
Viktor, megint hátbadöfött valaki. Vagy inkább hívjuk se..berúgásnak?
Csizmás Kond
A zunió egyik gyengesége, hogy mindig vagy nőket vagy nőies férfiakat tudnak csak rávenni az ilyen üzengetős, felmérésíró, a másik basztatására irányuló megszemélyesítésre...és ez fogja a vesztét is okozni, mert bár mindig akad errevaló valaki, az nem politikusi alkat hanem feltörekvő akarnok, de a felelősség mindig azé lesz aki hátulról uszít...és egymás marcangolásával nem lehet uniót fenntartani.
Afra
@Csizmás Kond: Neved senki,ahogy a hablatyod is,semmi...
Csizmás Kond
@Afra: Te beszélsz senkiről szarcsiling amikor pártfüttyszóra változtatsz nevet hogy tovább takonykodhass ...ha húzz a büdös anyádba...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.